napis AUTO jest podświetlony jak każdy inny / oczywiście klima jest załączona jak AUTO jest dodatkowo podświetlona kółkiem zewnętrznym![]()
napis AUTO jest podświetlony jak każdy inny / oczywiście klima jest załączona jak AUTO jest dodatkowo podświetlona kółkiem zewnętrznym![]()
tak wiem, ale na wyświetlaczu, pod temperaturą świeci napis auto, na na wielu zdjęciach widziałem, że świeci tylko wartość temperatury bez napisu auto. Nie wiem też, czy mas tak samo, ale mnie od czasu do czasu włącza się klimatyzacja. Powiem Ci, że ma do czynienia z różnym samochodami, ostatnio nawet z Mercedes Travego, a ze sterowaniem klimatyzacją w Alfie nie mogę sobie poradzićMoże trochę to śmieszne, ale jest..............
Jak chcesz żeby przestało świecić "auto" to ustaw sobie któryś kierunek nawiewu lub przyciskami "+" lub "-" zmień prędkość wentylatora
Właśnie tak robiłem i nic, więc już nie wiem, co z tym jest. Każdy, kto próbował to wyłączyć poległ![]()
Witam
panowie jakim programem mogę zlikwidować migotanie licznika? i jak to zrobić, dziekuje
Zgadzam się w 100 procentach.
Pytanie - testowal ktos moze juz windows 8 z ELM'em od Viakena. Bo u mnie niestety sterowniki z ich strony nie dzialaja pod 8ke. Mam windows 8 wersje RC.
Tak dziala klimatyzacja w 159
Polecam instrukcje.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ostatnio edytowane przez FISHA159JTDM ; 25-11-2012 o 12:54