to lipa jak cos to ja mam wolne od 21 grudnia do 1 stycznia w tym okresie moge sie dopasowac do reszty
aa i powodzenia w szukaniu
pozdro
to lipa jak cos to ja mam wolne od 21 grudnia do 1 stycznia w tym okresie moge sie dopasowac do reszty
aa i powodzenia w szukaniu
pozdro
Mi raczej bedzie pasował każdy termin![]()
wstępnie proponuję może okres pomiędzy swiętami a sylwkiem? Albo np w 2 święto?
w swieta moze jednak nie bo ja np. do rodziny co roku wiec teraz pewnie tez... ale reszta dni jak najbardziej![]()
Ja znów nie mogę zagwarantować że będę na 100% po świętach...ciężki temat. Jeszcze sporo czasu zostało, więc na pewno zdążymy się zgadać.
28 grudzień? Ja wczoraj zwerbowałem dwóch nowych alfaholików, czarna 147 i niebieska 156 sedan, także będzie nas więcej na spocie![]()
Jak byłem ostatnio 1 listopada w Kępnie to widziałem czerwoną GTA w sedanie na kepińskich blachach. Albo miała tylko ospojlerowanie z GTA. Ale wyglądała zajebiście
czerwona 156 jeździ po Kępnie, jakieś tam ospojlerowanie ma, ale z tyłu na klapie "tylko" 2,5 v6![]()
Ale to nie było jakieś ospojlerowanie, tylko prawdziwe GTATak nawiasem mówiąc, to kompletne ospojlerowanie na wzór GTA kosztuje tylko 2tys zł, do tego 2 tys na felgi, 2 tys na opony, i 2 tys na malowanie
![]()
no moze 28 grudzien bedzie mi pasowal a reszcie?