Rozkaz!![]()
to czekan na Ciebie Piket
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Co z Twoim autem. Moja chodzi jak mażenie,chłopaki z elteku znowu sie popisali.
To co panowie, w niedzielę o 16.00 pod Multikinem? Czy zmieniamy miejscówkę?
no o 16 by mi pasowało...może być multikino...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
może być
- - - Updated - - -
Proponuję pójść do KFC, można zjeść i mają dolewki napojów za darmo, ostatnio tam siedziałem z kolegami z pracy do 21![]()
spalanie 7.8l/100km
ok mam po ciebie przyjechać arek czy już odebrałeś auto?
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Darek, zamówiłeś już te kalendarze? bo z tego co wiem, to dziś chyba ostatnia szansa żeby to zrobić.
Może odbiorę w tym tygodniu auto.
spalanie 7.8l/100km
Witam Panowie.
Wiem, że wątek nie jest do końca odpowiedni do mojej prośby, ale tutaj najszybciej "dotrę" do odpowiednich osób.
Czy możecie mi powiedzieć cokolwiek o salonie w Słupsku AUTO DIUG, na ul. Poznańskiej?
Jest tam jeden interesujący mnie samochód, ale z racji, że sprzedaje go salon AR, to raczej nie mam co liczyć na rzetelną odpowiedź o stanie technicznym interesującego mnie auta.
I czy możecie polecić kogoś innego, do kogo mógłbym się umówić na przegląd samochodu, tak żeby dobrze go sprawdził i powiedział prawdę na jego temat?
Chyba, że mogę prosić kogoś z Was o pomoc, to będę zobowiązany i oczywiście odwdzięczę się.
Z góry dzięki za odpowiedź.