nowe gumki na zime pirelli snowcontroloraz klocki na przód Boscha. Coś zaczyna sie odzywac tłumik takze albo gdzies ma luzy lub juz przepalony. Na czasie lookne co dokladnie sie dzieje.
nowe gumki na zime pirelli snowcontroloraz klocki na przód Boscha. Coś zaczyna sie odzywac tłumik takze albo gdzies ma luzy lub juz przepalony. Na czasie lookne co dokladnie sie dzieje.
Alternator naprawiony![]()
zkupione nowe radyjko jvc kd-x40![]()
ja wymienilem francy opony zimowe
dopiero,a co temperatury i warunki pozwalaly na to zeby jezdzic na letnich.Wymienilem opony na zimowe bo zgubilem "na"
A ja pokryłem silikonem wszystkie uszczelki.... jedno zrobione to strzeliła mi linka w drzwiach od kierowcy i niemam jak otwierać drzwi od środka....:/ normalnie porażka.... wie ktoś coś może jak to sprawnie i szybko wymienić.....?Pozdrowionka
mycie na myjni dotykowej, woskowanie, smarowanie uszczelek wazeliną, porządne odkurzanie wnętrza, kupione nowe dywaniki gumowe, uzupełnienie płynu do spryskiwaczy na zimowy, sprawdzenie poziomu oleju i innych płynów, no i oczywiście nowy filtr paliwa.
wymienione wtryskiwacze gazu i reduktor na nowe i od razu lepiej
Otworzyłam maskę po zerwaniu linki od zamka, oraz wymieniłam całą linkę - koszt linki 2zł![]()