Pewnie zależy od tego jaką choinkę wsadzisz, NewCar zamyka, Ocean otwiera
Sorry za off...
Po wlaczeniu recyrkulacji slychac silownik w okolicy filtra kabinowego, jak sie nie myle to w popszedniej wersji klapka byla pod nim...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Panowie podczas przełączania z nawiewu zewnetrznego na wewnętrzny pojawia się średnio przyjemny zapach, po dłużej chwili znika. Przy przełączeniu z powrotem na zewnętrzny nie ma takiego problemu. Co może być jego przyczyną?
Coś Ci tam pewnie zdechło...
Sprobuj wyszyscic podszybie od strony zewnetrznej, masz tam dwie rury spustowe; moze sie przytkaly i cos gnije. Rozumiem ze filtr kabinowy jak i odgrzybianie klimatyzacji robiles...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Filtr kabinowy byl wymieniany w lato , jutro mam zamiar go wyjac i sprawdzic. Podszybie od strony zewnętrznej wydaje mi się na chłopski rozum mialoby wplyw na zapach przy podawaniu go z zewnątrz, czy sie myle? Problem jest o tyle dziwny ze pojawia sie na chwile i tylko w momencie zamkniecia obwodu. Gdzie się znajdują klapy zamykające obwód zewnetrzny?
Alfa Brera 1.75 TBi 200 KM, 2009 styczeń 2010 - październik 2012![]()
Alfa GT Distinctive 1.9 JTD 150 KM, 2005 sierpień 2014 - ...![]()
Alfa GT Quadrifoglio Verde 1.9 JTD 170 KM, 2008 październik 2016 - ...![]()
Widzę, że tamat powrócił, a odpowiedzi na moje pytanie, które było przyczyną jego założenia nadal nie ma![]()