po przejechaniu okolo 8km silnik sie nagrzewa do 90;-)
po przejechaniu okolo 8km silnik sie nagrzewa do 90;-)
Pozdrawiam
Sebastian
Przy jakiej temp zewnętrznej? Ogrzewanie na ile masz ustawione temp. i siłę nawiewu.
Oczywiście, moja droga do pracy to 4 bieg i 2-2,2tyś obr. temp po dojechaniu 75*C ~6km przy aktualnych temp zewnętrznych tj. -10*C
Polecam elm327 bluetooth +TORQUE
Nie dosc ze powie kiedy silnik ma 90*C to jeszcze pokaze trase i zapisze pozycje na mapie + predkosc;-)
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
U mnie w drodze do Tomka (Wro-Krk) wyszło 7.3, prędkość przeważnie 90-110km/h ze względu na warunki pogodowe, totalnie bez korków (ultra rano jechałem).
Spowrotem po naprawach 7.0, pod wiatr, 30 minut w krakowskim korku i non stop 110km/h wzwyż.
Co by się działo, gdyby nie wiatr i korki?![]()
Na co dzień kilka razy 9km w jedną stronę - srednie zużycie 7,1. Ostatnio trasa Wrocław - Jelenia Góra - Wrocław prędkość max.do 120km/h ( miejscami ślisko) w/g komputera zużycie spadło z 7.1 na 6,1
Elm327 zwykly z ebaya za 10£
Laczyl sie tylko z silnikiem ale po:
wylutowaniu rezystora laczy sie z siecia can a po zlaczeniu pinow rowniez z abs airbag...
Co do tematu;-)
Ze spalania jestem zadowolony, zaleznie od drogi, humoru i dpfuspali tyle na ile sobie pozwole.
Nie ma sie co oszukiwac- spalanie jest bardzo trudno porownywac...
Auto wazy~1772kg (wartosc z przegladu) i ma 150km wiec stosunek mocy, masy i spalania jest ok.
Pozdrawiam
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
jak 1772 kg jak moje SW przedliftowe 1660 kg??Nie wierze