Jakąś godzinkę temu wyłapana czarna 147 na PKE (o ile dobrze pamiętam) na bielanach pod IKEA. Pozdrawiam
czy na forum jest użytkownik srebnej 156 na DLW któremu we wtorek około 6 wyjechałem na czołówkę a on zamiast zjechać do środka jezdni zjechał na pobocze powodując u mnie przelot przez rów??
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
ja oraz kierowca którego wyprzedzałem zjechaliśmy maksymalnie na pobocza powodując mu możliwość przejachania środkiem czołgiem a on zjeżdżając na pobocze na którym ja się znajdowałem spowodował zmuszenie mnie wjazdu do rowu co mijało się z celem. mógł po prostu przejechać środkiem bo na to miał aż nadto miejsca. mój był błąd że na bardzo śliskiej nawierzchni nie zachowując szczególnej ostrożności wyprzedzałem za co przepraszam i bije się w pierś.
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
jakie straty? ja kilka dni temu też bym przywalił w jakiegoś pana z Wrocławia u mnie w mieście ale to była jego wina-za bardzo wziął zakręt i aby uniknąć czołówki wjechałem w zaspę(dobrze ze znam ten skręt i już widząc delikwenta pomyślałem-ZARAZ WJEDZIE NA MÓJ PAS) ale pan był uprzejmy i przeprosił...straty zerowe![]()
straty zadne
Alfa 164 3.0 94r - była
Alfa 164 3.0 96r - była
Alfa 166 3.0 00r - jest
Piękna biała GT z czarnymi felgami na parkingu pod halą sportową na Kozanowie parkowała dzisiaj obok mnie ok. 20Blachy DOL, z rameczkami, kto to?
![]()
Pozdro dla wszystkich Alfistów, którzy ostatnio wprowadzili się do Green Towers. Wczoraj rano wjeżdżała przede mną na parking czarna 159, dziś seledynowa 147, potem jeszcze widziałam jak po parkingu kręcił się pan w czerwonej GTV.
Pozdrowienia dla wszystkich Alfisti widzianych dzisiaj na trasie Świdnica-Jawor. 2xsrebrne 166, kilka 156. Niestety nie wyróżniałem się z tłumu Alfą, bo jechałem bordowym Lanosem.