Ja ten weekend tez moge. Jak cos piszcie tutaj zeby bylo wiadomo![]()
Ja ten weekend tez moge. Jak cos piszcie tutaj zeby bylo wiadomo![]()
no to moze byloby nas dzis z 3bo reszta spi
Zostajemy przy 21ym, ja dziś ściągałem kolegę Alfistę z autostrady A2 bo Alfa mu nawaliła jak wracał do Strykowa. Przewód paliwowy mu pękł i zgubił całe paliwo. Właśnie pijemy razem piwko.
Czyli spot jutro... ale o ktorej i gdzie?
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
Spot jutro, potwierdzać się tu !Proponuje 20.00 tak jak wcześniej ustalaliśmy parking pod Hyper ( Galeria nad Jeziorem ), najlepiej przy wyjeździe z parkingu w stronę Kazimierza bo tam nigdy nie ma samochodów i spokojnie będzie gdzie stanąć. Jeżeli 20 komuś nie odpowiada to pisać, ja wcześniej nie mogę bo mam nauki przedmałżeńskie więc jak coś to po prostu do Was dojadę. Jeżeli pogoda na to pozwoli rozważę przyjazd moją bellą, jeżeli będzie mokro to pojawię się Oplem bo Alfa jest w śnie zimowym: wychuchana, wygłaskana pod kocykiem w garażu.
Hmm ... może się skuszęAlf zyskał nową ozdobę - w swojej genialności umyłem auto wczoraj na bezdotykówce i dziś piękne "lodowe obrazy" na lakierze
Bałem się, że rano nie otworzę ale się udało
Teraz niby słońce świeci to może coś puści (ale strasznie zimno, więc nie sądzę)
Będzie miał ktoś kabel i lapka może? Bym termostat sprawdził...
PS. "wyjazd w stronę Kazimierza" to znaczy tam bliżej kina i stawu? :>
@ Mój ALF
ja dam znać czy będę bo nie wiem jeszcze, bo mi się plany pozmieniały i musze też być na wigilii w straży i tam też będzie grubo, dam znać co z tego wyjdzie. Kabel i lapka wezme jak będe miał jechać.
ja moge sie pojawic, ale cos widze ze chetnych za wielu nie ma
czarny dym power!!!
@stereo&yago_
Tak patrze na wasze podpisy odnośnie "Auto:" i ... Wy się samochodami wymieniliście?![]()
@ Mój ALF