Spot 28 Grudnia godz 14:30 Galeria Ostrovia
Lista chętnych:
Jordan-166
maciekm88
Robert 147
KolinRaku
Raku, im nas więcej tym lepiej. Ewentualnie podstawi się jeszcze jakąś jak ostatnio na orlenie
Potwierdzam obecność![]()
Panowie, po napisaniu tematu na alfaclubie chłopaki z kalisza i okolic proponują przeunięcie spotkania na np sobotę? co Wy na to? ja nie widzę problemu bo jak już mówiłem mam urlop. Wiadomo im nas więcej będzie tym lepiej...
no ja moge na sobote tezwiec czekam na akceptacje na 29 Grudnia o tej samej godz wiec 14;30 jesli ma byc nas wiecej to z mojej strony nie ma przeszkód
![]()
Mi 29 niestety nie pasuje, ale jak Was ma być więcej 29 to tak będzie lepiej i zobaczę się w innym terminie z Wami.
ale my nie naciskamy, tylko probujemy sprawic aby spot byl wiekszy, a czesc ludzi niestety w piatki musi popracowac, wiec sprawdzamy mozliwosci i proponujemy dojazd m.in. gtvałek, spiderów i gta przy dobrej pogodzie, bo dlla mnie podzial na ac i ah jest bez sensu, choć faktycznie kalisz sie tu raczej nie udziela
Pewnie, że na sobotę jak ma więcej nas być :> Jestem za sobotą ...![]()
Fajf, nikt nie robi żadnych podziałówpo prostu zaznaczyłem że Wasza ekipa jest raczej za sobotą. osobiście wolał bym jeden klub, bo niestety 2 nie ogarniam i na AC praktycznie nie bywam, a szkoda...
No to rozumiem, że przekładamy na sobotę ?godzina pozostaje ta sama czy też zmieniamy ?
![]()