Interesuje nas termin jak co roku 15-18 sierpień. Tor najprawdopodobniej w sobote. Ale proszę wziąć pod uwagę co napisałem o harmonogramie we wcześniejszym poscie![]()
Z tego co pamietam to wy robicie wtedy zlot w chorwacji :]
Interesuje nas termin jak co roku 15-18 sierpień. Tor najprawdopodobniej w sobote. Ale proszę wziąć pod uwagę co napisałem o harmonogramie we wcześniejszym poscie![]()
Z tego co pamietam to wy robicie wtedy zlot w chorwacji :]
Przygody z naprawą "sprawnego" 2.0 TB V6 - http://www.forum.alfaholicy.org/gtv_...e_2_0_tb.html?
Gtv 2.0 V6 TB '99 + bonusy -> http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...ioholikow.html
no własnie nie jestem pewien czy pojade w tym roku na wakacje, wiec byc moze podjade na tor, musze to przemyslec, bo oferta kuszaca.
pzd.
Witam. Zorganizowanie zlotu to na pewno duże wyzwanie logistyczne. Większość z nas zdaje sobie sprawę, że to kosztuje. Zarezerwować tor trzeba z dużym wyprzedzeniem - też się zgodzę. Rozumiem również, że od czegoś organizację imprezy trzeba zacząć - tutaj jak widzę w epicentrum jest impreza na torze. Tylko nie wszyscy mają ochotę katować swoje niekiedy leciwe belle na torze. Z chęcią przybyłbym na zlot ale ... wybaczcie nie rajcuje mnie popisówka na torze - moje umiejętności rajdowe (pseudorajdowe) oceniam na zero. Jak będzie konkretny plan zlotu (i cena) to postaram się przybyć. Jak na razie ( bez urazy oczywiście) to tego typu atrakcja jest wogóle nieatrakcyjna (że tak powiem). Czekam na konkrety. A na koniec życze Wesołych Świąt i Szczęśliwegi Nowego Roku 2013
Tu nie chodzi o żadne popisówki tylko o poprawę swoich umiejętności i jak najlepsze wyczucie swojego auta, jazda po torze wcale nie musi być związana z katowaniem, uwierz że po torze jeżdżą zawsze furki od GTA aż do najzwyklejszych 1.4, nie ważne co masz, ważna jest zabawa.
Łukasz, przyda się Wam odpoczynek przed przygotowaniami do wesela![]()
no dobra Ligar prosze o zapisanie rowniez mnie chociaz nie wiem czy bede mial czym przyjechac....![]()
możecie mnie dopisać...
kolego jezeli nie masz nic do powiedzenia w temacie toru o ktorym jest ten watek to moze lepiej nic nie pisz mysle ze jak tor bedzie dograny to pojawi sie oficjalny temat o zlocie 2013 wtedy bedziesz mogł sie zapisac na zlot bez jazdy po torze...inaczej twoj post tutaj nie wiele wnosi
o co k'mon???