Cóż życie zmusza do różnych wyborów....kto wie może ja kiedyś też będe musiał się rozstać z moim skarbemale zawsze będzie mi bliska i ta marka i ci ludzie którzy są w nią zapatrzeni tak jak ja.
Cóż życie zmusza do różnych wyborów....kto wie może ja kiedyś też będe musiał się rozstać z moim skarbemale zawsze będzie mi bliska i ta marka i ci ludzie którzy są w nią zapatrzeni tak jak ja.
Zaraziłem się wirusem alfa
MaxiBB, fajnie że możesz popróbować różnych marek, różnych... smaków :wink:
Człowiekowi się oczy otwierają jak sam sprawdzi jak się różnymi autkami jeździ.
Jest: Maserati Levante S
Były: Outlander II 2.0MIVEC CVT 2WD Lift, Mitsubishi Lancer Sportback CYxA 1.8; Ford Mondeo MK3 2.0 DuraTec Ghia; Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed; Alfa Romeo 166 3.0 V6 SporTronic; Honda Civic 1.4i EJ9; Fiat 126p 650.
To podobnie jest u mnie.. tylko ze ja sprzedajk auto na częsci można by powiedziec, ale wsumie kolega Siwy chyba wciagnie całą bude od mej 155 i na tym się zakonczy przygoda z Alfa Romeo jak narazie...
mam zamiar kupic albo jakiegos Nissana alebo Seacika...ale to tylko dlatego ze potrzebuje jak narazie auta które mnie napreawde nie ""zawiedzie...""
pomału i tak będe zbierał albo na jakas hmm albo 145 znów albo 33... :roll:
co do spotkan klubowych i funkcjonowania w klubie to oczywiscie nadal bede brał w nich udział...a wsumie to zapewne będe głównym krzykaczem co do spotkan w naszym rejonie..![]()
Pozdrawiam
Sorki kolego za moja niewiedze - w tym temacie dopiero sie ucze, po czasie zawsze chce sie wiecejNapisał bimski
Masz racje ze to rozmowa na inne forum
Pozdrowka
Święte słowa kolego ozzyNapisał ozzy
![]()
Dokladnie ja musialem kupic autko do lawety dobre i zeby wstydu jezdzic nie bylo wiec wybralem co wybralem (jak sie przejechalem to juz wyjscia nie bylo).Napisał Marek
A tak poza tematem ostatnio sprzedalem Alfe 1.6TS i normalnie miala takiego buciora ze sam zdziwiony bylem jak ladnie to jedzie, teraz sprzedaje 2.0 ale ona jezdzi raczej normlanie (wiadomo ze lepiej niz 1.6) ale jak na taka moc to tamten egzemplarz byl naprawde zrywny, jaki z tego moral - ze faktycznie duzo zalezy od kondycji silnika i co najwazniejsze od ogolnego stanu samochodu (poprzedni wlasciciel, ksiazka serwisowa itd.).
Alfe sprzedawalem ze lza w oku ale nigdy nie ograniczalem sie do jedenj marki i staralem nie przywiazywac za bardzo (nom ale raczej zadko mi to wychodzilo.
Pozdrowka
To są tkz użytkownicy a nie miłośnicy marki ...................za przeproszeniem :wink:
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Kolego nie wiem czy cie dobze rozumiem ale ty postaraj sie zrozumiec mnie: jestem milosnikiem motoryzacji a nie fanatykiem markiNapisał 75andrew155
podobaja mi sie wszystkie samochody zadbane po ktorych widac ze wlasciciel dba o nie i wklada w nie nie tylko kase ale takze serce, tak naprawde nie jestem zacietym milosnikiem zadnej konkretnej marki. Pozdrawiam wszystkich milosnikow oraz uzytkownikow
![]()
...mam kolege, ktory BMW E30 jezdzi, stan taki, ze nie jedna sporo mlodsza fura moglaby sie od niego uczyc jak dbac o auto... i mowi, ze jesli nie moglby jezdzic BMW - jezdzilby AlfąNapisał MaxiBB
DD
...moja w tym zasługa 8)))
BMW, maja cos w sobie... to fakt... ale ja nigdy sie za kierownica BMW nie widzialem. Jezdzilem, prowadzilem, sporo kilometrow zrobilem, ale to nie to...
Własnie tak napisałem jesteś jeden z wielu przejściowych użytkowników Alfy Romeo . Dla mnie moja Alfa Romeo jest samochodem użytkowym a nie eksponatem w muzeum i nigdy marki auta nie zmienię tylko wybór następnego modelu jest dość trudnyNapisał MaxiBB
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995