miło miczasami coś napiszę pewnie - ale nie tyle co kiedyś, jestem zbyt zrażony do forów AR dzięki różnym przygłupom
zdjęć na konkurs z mojej strony na pewno nie będzie, na szczęście jest na forum dużo fajnych aut![]()
miło miczasami coś napiszę pewnie - ale nie tyle co kiedyś, jestem zbyt zrażony do forów AR dzięki różnym przygłupom
zdjęć na konkurs z mojej strony na pewno nie będzie, na szczęście jest na forum dużo fajnych aut![]()
No tak w pełni rozumiem.. choć mimo to szkoda![]()
A co do flagi na tyle auta to jak dasz radę to pomierz ;D to może i ja po lewej stronie klapy sobie wrzucę.. to jest jedna naklejka wkońcu czy trzy prostokąty obok siebie ? i z jakiej folii/papieru to było robione, jak z wytrzymałością ? bo już trochę to masz naklejonewięc ciekawe jak to zniosło myjnie, zimę itp..
możesz i z prawej, nie obrażę się
technicznie wyglądało to tak - najpierw wyciąłem skalpelem długi biały pasek (na całą szerokość naklejki)
później wyciąłem dwa mniejsze paski zielony i czerwony i na blacie biurka nakleiłem je na długi pasek
później papierową taśmą malarską zrobiłem linię na tylnej klapie wzdłuż której chciałem mieć nalepkę
(tak żeby pasowała umiejscowieniem dolnej krawędzi do dolnej krawędzi znaczka GT po lewej stronie klapy)
i dodatkowo zaznaczyłem taśmą jak blisko prawej pionowej krawędzi klapy ma się znaleźć
na końcu całość nakleiłem na klapę
nalepka jest zrobiona z kolorowych folii reklamowych - takich jakich używa się do reklamy zewnętrznej
folia z połyskiem, barwiona w masie, z klejem po jednej stronie
różne folie kupuję od lat tu : http://www.eliter.pl/
folia wytrzymuje wiele lat "na zewnątrz" - ani mróz ani mycie auta nie wpływają na jej kondycję
także upał nie ma wpływu na klej - nic nie wyłazi ani się nie odkleja
...myjnie w sumie nie wiem jak znosi - auto myję i woskuję zawsze sam![]()
również jestem bardzo zainteresowany flagami 3d
Wiadomo już czy coś się ruszyło z tymi flagami?
Równiez jestem chętny , moze ruszymy z zapisami na nowo?
w końcu pamiętałemsorry że tak długo
naklejka na tylnej klapie ma 174mm x 4mm (czyli każdy z kolorów ma 58mm x 4mm)Załącznik 76223
Chętnie bym taką naklejkę kupił, także mam nadzieję, że ruszą jakieś zapisy![]()
ej tez taką flage 3d kce, napaliłem sie, mogłyby ruszyc jakies zapisy jak da rade, plizz![]()
ma ktos do odsprzedania 1 komplet na 3 stawach??![]()