Mariusz 1,3 i 4 najfajniejsze.Ja wybralbym chyba 1 albo 3
Mariusz 1,3 i 4 najfajniejsze.Ja wybralbym chyba 1 albo 3
Czy ktoś z Was jeździ na 18 z oponami 235/50? Standardowo jest 235/45, ale zastanawiam się nad troszkę większym balonem..
Misiu, wprawdzie wolałbym kupić te felgi od mojego znajomego, bo jest on mi winien pieniądze, które w taki sposób mógłbym odzyskaćW każdym razie nie przesądzam sprawy w związku z tym, jeśli to nie kłopot, podeślij mi na PW jakieś zdjęcia tych felg i jaka kwota by Cię satysfakcjonowała. Czy są to felgi z oponami ?
Czarny, mnie się felgi ze zdjęcia nr 4 najbardziej podobają, aczkolwiek nr 1 też niczego sobie. Zresztą wiem, że Tobie się ta szprycha najbardziej podoba, bośmy na ten temat chyba kiedyś rozmawialiPowiedzmy, że nr 1 i nr 4 to moi faworyci z leciutkim wskazaniem na nr 4. Pewnie dlatego, że pierwsza 159 do której w życiu wsiadłem miała właśnie te felgi
![]()
Zle mmnie zrozzumiales,ja poprostu na takich smigam w sezonie wiosenno letnim,teraz jest stal 16 bez kolpaka(leza w garazu)
zobacz sobie jak wylada w naszych bellach
Popros wegorza niech zrobi ci przeszczep i wrzuci do twojej ciemny kolorek![]()
Rozumiem. Myślałem, że masz na sell, bo pamiętam że kilka razy sprzedawałeśRzucę okiem. Przeszczep chyba nie potrzebny, bo na necie bez trudu sobie można znaleźć na ori felgach.
Hmmm... ciężko wybrać a wybór sprowadza się właściwie do tego:
![]()
nie no Mariusz ja napisalem co mi sie najbardziej podoba.Moim faworytem jest 1 i chyba rozmawialismy o tym.Ta 4 to taka jak ma policjia i tez mi sie podoba tylko na tym zdjeciu tak w sumie nijak wyglada.Lepiej wyglada jak widac cale auto.Wydaje sie na tym zdjeciu mniejsza,a tak naprawde sprawia wrazenie wiekszej o rozmiar czy 18"
nie no teraz to o wiele lepiej wyglada ta szpryszka z 2 zdjecia czyli nr.1 z tych co wrzuciles![]()
Piotrek chodzi Ci o te szprychy, że wydają się optycznie większe ? Ja odnoszę właśnie takie wrażenie, że ta szprycha z drugiego zdjęcia wydaje się większa od tych, co ma policja. Takie moje subiektywne odczucie, aczkolwiek to zawsze będzie zależeć od tego jak auto stoi na zdjęciu, i jakie jest samo zdjęcie.
no tak.Widzialem ktoregos kolegi chyba z Bialegostoku granatowa 159 na tych felgach coma policja i wydawaly sie wieksze.Tu wydaja sie wieksze te co sa moim faworytem.Wedlug mnie lepiej wygladaja.Sa gesciejsze i wedlug mnie wygrywaja