To dokładnie ta sama i którą pytałeś wcześniej pytałeś
Zapobiegawczość.....
To dokładnie ta sama i którą pytałeś wcześniej pytałeś
Zapobiegawczość.....
Ostatnio edytowane przez malin2k5 ; 29-12-2012 o 20:45
Auto wizualnie z zewnątrz bez zastrzeżeń ale... zauważyłeś że plastik od poduszki w kierownicy jest w innym odcieniu niż obręcz kierownicy ? ;-) dla mnie to jest sygnał że tu poduszka prawdopodobnie była wystrzelona a to można bez problemu sprawdzić w ASO na komputerze. tak jak i przebieg, który również wzbudza moje podejrzenia patrząc na stan znaczka z przodu, na jednym zdjęciu wygląda na mocno wytarty, no chyba że to tak na zdjęciu wyszło![]()
zauważ że kiernica jest skórzana a poduszka to plastik i dlatego taka różnica
Według mnie też odcieńm poduszki za bardzo odbiega od kierownicy. Przecież też mam skórzaną a poduszkę plastikową a takiej różnicy nie ma. Poza tym czy fotele nie są z młodszego rocznika? Kupowałem takie do swojej od kolegi z forum i miał autko z roku 2005. Szczegóły, ale warto sprawdzić.
To że znaczek alfa romeo jest wyblaknięty nie jest wyznacznikiem. U mnie przy 235 tys km wyglądają jak nowe znaczki a kolega przy 100 tys zmieniał bo był prawie biały.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
alfa kupiona, dzwona na 100% nie miała więc i poduszka nie powinna być wymieniana. mierzyłem profesjonalnym nie jakims badziewiem miernikiem grubości lakieru cały samochód ma 122-132 mikro. była też na serwisie, wszystko OKznalazłem tylko dwie małe usterki. lusterko kierowcy ma ułamany zaczep i wyskakuje, a drugi o ktorym powiedział własciciel to termostat. auto słabo sie nagrzewa, do domu jechałem 70km po trasie 150-170 i ledwo złapała 70 stopni. myśle że będzie ok
tak ładnie szła... nie moglem sie powstrzymaćw srodę syn wraca i mi ja zabierze, musiałem sie nacieszyć
- - - Updated - - -
w końcu po to budowali nam autostrady![]()