W tym temacie już nic nie napiszę.
Nie chce znowu dostać ostrzeżenia od moderatora
Odpowiedz na moje pyt.
W tym temacie już nic nie napiszę.
Nie chce znowu dostać ostrzeżenia od moderatora
Odpowiedz na moje pyt.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
W którym miejscu wyszły niestworzone wypociny? Jak się boisz na forum to wal na priva.Myślisz, że jesteś taki super jak powycinasz wycinki z postów i powklejasz pod sobą? I później wychodzą niestworzone wypociny?
No akurat nie jeżdżę. Spodobało mi się dłubanie w silniku a inne motory nie bardzo chcą się psuć więc sam rozumiesz...Pytam się czemu nie sprzedaż Alfy tylko jeździsz jeszcze takim złomem?
Pasuje Ci taka odpowiedź czy mam sklecić coś używając do tego słów: styl, bella, VW, niemiecki, piaszczysta plaża, słońce Italii?
Kolego omron, proponuję przejrzeć historię Alfy i sprawdzić pod kątem silników 1600 cm3 i mniejszych...
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Rozumiem że chcesz się odgryźć za swoje JTD ale ja proponuję przeczytać jeszcze raz moją wypowiedźZresztą czasy kiedy takie wolnossące silniczki dawały radę już dawno minęły.
który to moderator dał Ci ostrzeżenie. Chyba nie w tym wątku, bo normalny człowiek widzi iż jest tutaj przynajmniej wesołoPewnie dostałeś ostrzeżenie od jakiegoś gniewnego moderatora, posiadacza alfy w dieslu, a tfu, tfu co za haniebne słowo
Po wątku uswiadomiłem sobie iż nie należe do elitarnego grona "alfisti", "alfistów", czy k***a kogo tam jeszcze bo mam/miałem alfette w dieslu
Wszystko fajnie pięknie lecz do alfy nie pasuje silnik:
- diesel
Za to pasuje silnik:
- benzynowy doładowany LPG
Moderatora prosze o nie zamykanie tematu, gdyż naprawde jest śmiesznie![]()
Prawdziwa Alfa to tylko taka co skladal ja w fabryce ktos o imieniu Giovanni , Alessandro , Fabio itd a tapicerke recznie szyla kobieta o imieniu Francesca
W przerwie na lunch musieli jesc spagetti aglio olio peperoncino i popijac winem montepuciano d'abruzzo
Inne sie nie licza jako prawdziwe alfy
Majster nie nie w Tym wątku. W innym miejscu namieszałem.
Ale nie chce, żeby mi się i tutaj to przytrafiło, jak mnie poniesie.
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Dyskusja rozgorzała na dobre mam tylko taką cichą nadzieję że nie poróżni,a słyszeliście że do 2016 roku AR zamierza wprowadzić 6 nowych modeli,fajnie by było co nie?
A słyszałaś ile audi ma wprowadzić modeli Q?
A czy fajnie z alfą wyjdzie to zobaczymy czy coś z tych planów wyjdzie (osobiście wątpię) a jeśli nawet to czy nie przemalują np fiata pandy na czerwono i nie będą wciskać jako alfy![]()
Ostatnio edytowane przez omron8 ; 02-01-2013 o 20:01
Taaaa 6 modeli....a dzis w warszawie bylo 30 stopni upał.
Żulia miala byc w 2012 , pozniej w 2014 , pozniej poczatek 2014 , teraz jesien 2014..
4C nie licz bo to bardziej gadzet niz wielkoseryjny model ktory bedzie napedzal sprzedaz
jak na razie to od roku i przez najblizsze 2 lata firma ma dwa modele , niskich segmentow , z maja gama silnikow
To sa fakty.
Reszta to bajkopisarstwo zarzadu Fiat
W ciagu najblizszych lat AR stanie sie marka historyczna - taka jest moja cyganska wróżba