Witam
W mojej alfie jest peknieta przednia szyba . Mam czujnik deszczu . Nigdzie w okolicy nie jestem w stanie znalezc szyby z tym czujnikiem tylko zwykle. Czy jesli zaloze zwykla szybe to czujnik deszczu nie bedzie sie gryzl z komputerem ?
Witam
W mojej alfie jest peknieta przednia szyba . Mam czujnik deszczu . Nigdzie w okolicy nie jestem w stanie znalezc szyby z tym czujnikiem tylko zwykle. Czy jesli zaloze zwykla szybe to czujnik deszczu nie bedzie sie gryzl z komputerem ?
Nie bedzie to po prostu działało. To chyba wyposażenie które nie bedzie sygnalizowane błędem na tablicy przyrządów.
Popytaj w firmach specjalizujących się w szybach samochodowych,na pewno coś Ci doradzą.
Musisz kupić szybę pod czujnik. Będzie ona miała przyklejoną tą soczewkę do szyby. Moduł się odpina. Zdejmujesz tą plastikową osłonę a moduł ma cztery pazurki. Zwolnisz je przez rozsunięcie takich jakby szufladek. Zorientujesz się sam.
Pilkington produkował takowe szybki, wiem bo mam u siebie taką.
Alfa Romeo - "bez serca bylibyśmy jedynie maszynami"
szyba z czujnikiem 250 zł...
poszukaj kogoś w okolicy kto bierze z tej hurtowni http://adcar.org/ szyba z czujnikiem 2 lata temu kosztowała koło 400 zł,