1,9jts dobrze sie sprawoje na takich trasachwiem bo sam pokonuje nim takie dystanse :-P
1,9jts dobrze sie sprawoje na takich trasachwiem bo sam pokonuje nim takie dystanse :-P
Masz racje tylko benzynka,ale niestety jak to kiedys pisali inni ciezko znalezc fajna alfe w benzynce,malo jest tego na rynku wtornym![]()
Ja z kalkulatorem w ręku wziąłem 1.8 i zapodałem LPG.Koszty do ON podobne,ale kłopotów mniej(dpf,turbina,egr,wtryski,niedogrzanie,itp.)
Nie słuchaj,że 140 koni to mało,trzeba umieć z nich korzystać.Służbowo śmigam dieslem 90KM i mało kto mnie przez tydzień wyprzedzi- rzadko kto tak gania.Jak argumentem ma być,że 159 150KM diesel to rakieta to nie daj się nabrać.
Zgadzam sie z toba![]()
... puntoto by było logiczne, jednak to mój czas an Alfę, podobno każdy mężczyzna powinien mieć choć jedną.
podaż benzyniaków jest mała to fakt ale napewno będę testował.
Proszę o komentarz co myślicie na temat tej oferty:
http://moto.allegro.pl/alfa-romeo-15...893367191.html
dla mnie 150km JTDM to było za mało jak na tak ciężkie auto...mam służbową Octavie 1,6TDI 105KM i mam wrażenie, że jest żwawsza...zależy co kto oczekuje od auta.
Born to be wild.
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"