A dziękuję
Osobiście przymierzałem się też do bordowej, bo ma LPG. Ja każde auto muszę mieć w LPG więc brałem i tamtą pod uwagę. Tak jest to rocznik 96 sądząc po niektórych elementach. Ja miałem tylko dwie do wyboru i bardziej podobał mi się niebieski kolor niż bordowy

NIE oglądałem osobiście tego auta. Mi nie pasowało to obniżone zawieszenie. Na plus za to jest wydech Ragazzona i wiatrołap. Scudetto masakra, lepszy oryginał. Ogólnie ja jestem całkowitym przeciwnikiem modowania Spidera

Ale zauważ jak fajnie komponują się czarne plastiki lusterka itd z tym kolorem. Dodaje dużo elegancji. Moim zdaniem warto zadzwonić i popytać. Auto stało za prawie 12tys (jeszcze miesiąc temu był za 9900zł)ale z ceną leci i niekoniecznie dlatego, że jest w kiepskim stanie, ale jak wiadomo każdy chciałby Spidera dostać pod choinkę. (i nie tylko Spidera

). Choć za max 2 miesiące wszystkie bezdaszniki pójdą w górę. Ludzie poczują ciepło i będzie ruch w tym temacie.
Przymierzałbym się także do czerwonej na telefonach. Pięknie wygląda. Srebrne i czarne mi się nie podobają, ale to kwestia gustu
Moim zdaniem warto wziąć Spidera do max 10tys i robić pod siebie. Niż brać za 14tys a i tak do takiego też dołożysz bo zawsze coś tam zechcesz naprawić czy uzupełnić