Uderz faktycznie do Tomka do Krk, ma tam spory wybór.
Ja między świętami a sylwestrem pojechałem "tylko" oglądnąć autka, przyznam że parking pełen aut. A zaklepałem autko, którego nie brałem w ogóle pod uwagę - 2.0JTDm o którym mowa.
Pozdrawiam
Uderz faktycznie do Tomka do Krk, ma tam spory wybór.
Ja między świętami a sylwestrem pojechałem "tylko" oglądnąć autka, przyznam że parking pełen aut. A zaklepałem autko, którego nie brałem w ogóle pod uwagę - 2.0JTDm o którym mowa.
Pozdrawiam
Bierz 36k i jedz po TBI,kto napisal ,ze chce ja importowac?A jak byk jest napisane ,ze za tyle Ci sprzeda
![]()
ja też chcę TBi za 36a tak na poważnie to nie wprowadzajcie chłopaka w błąd...
Born to be wild.
czemu? ludzką rzeczą jest błądzić. Niech błądzi.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Zacznę od przywitania wszystkich jako nowy użytkownik forum i od razu uderzę z prośbą skomentowania auta z mojej okolicy.
http://auto_perfect.w.interii.pl/159/index.htm
Samochód z 2006 roku cena 25900 pln i przebieg 70 tyś co daje około 10 tyś rocznie w co można w zasadzie uwierzyć, ale przeglądając inne auta dostępne na rynku może dawać do myślenia.
Jeśli chodzi o cechy charakterystyczne Alfy jestem laikiem i na pewno nie rzuci mi się w oczy to co od razu zauważy doświadczony użytkownik stąd Wasza pomoc jest dla mnie nieoceniona.
Może w okolicy Lublina znajdzie się ktoś kto dysponuje czasem żeby ów egzemplarz obejrzeć jeżeli nie z dobrego serca to odpłatnie![]()
Ja nie widzę tu nic podejrzanego. Jedynie przebieg do weryfikacji (w miarę możliwości po historii VIN i książkach serwisowych). Jeśli nie przeszkadza Ci fakt, że to totalny golas (chyba najuboższa wersja) i że silnik jest mniej żwawy od swojego dieslowskiego odpowiednika (1.9 JTDm) to jest to oferta warta sprawdzenia.
Na plus natomiast dla JTS jest mniejsze prawdopodobieństwo wystąpienia dodatkowych kosztów typowych dla JTDm.
W sumie tez nie widze zeby sie czegos przyczepic, wiadomo przebieg w 6 letnim aucie 70000 jest mocno podejrzany ale mozliwy.
No to sie Kolega rozpisał.
Odnośnie przebiegu - 70 000 km w 6-letnim aucie z silnikiem benzynowym jest podejrzane ? Ludzie, bez przesadyzmu - nie popadajmy ze skrajności w skrajność. Znam wielu ludzi (łącznie z samym sobą), którzy prywatnym autem (nie slużbowym) robią takie albo i niższe przebiegi. Oczywiście - najlepiej wszystko sprawdzić, ale dlaczego od razu "podejrzany" ?
No i na pewno nie jest to "totalny golas" jak napisał Nigdy - na zdjeciach widać, że ma automatyczną klimę. Prawdziwe golasy mają manualną.
"Alfa Romeo ma wszystko, czego potrzebuje: rzesze rozmontowanych emocjonalnie fanów..."
"Od takiej marki jak Alfa Romeo oczekujemy wysmakowanych detali, które zamieniają zwykłą czynność prowadzenia samochodu w celebrację kontroli nad maszyną"