podłącze sie do tematy ja mam problem tego typu że z kontrolera kierowcy mogę tylko opuścić szybę od strony pasażera (prawa przód) ale już nie mogę jej zamknąć od strony pasażera wszytko działa ok jak to naprawić?
podłącze sie do tematy ja mam problem tego typu że z kontrolera kierowcy mogę tylko opuścić szybę od strony pasażera (prawa przód) ale już nie mogę jej zamknąć od strony pasażera wszytko działa ok jak to naprawić?
Albo guzik się zepsuł albo kabelek przetarł. Zacznij od rozebrania panelu sterowania w drzwiach kierowcy i sprawdź, czy jak zwierasz "na krótko" to działa (wtedy padł guzik) czy nie (wtedy trzeba tropić kabelek). Zbadaj tylko miernikiem który kabelek od czego, chyba że ktoś wspomoże schematem.
Podepne sie pod temat.
Poszukuje samych tych przełączników bo moje są w większości połamane...
Kiedyś takie widziałem na sprzedaż a teraz niestety nic nie widzę i nie mogę znaleźć ;/
Proszę o pomoc w odnalezieniu ich kto gdzieś sprzedaje
ważne zeby były zaczepy nie połamane zeby mi to nie latało jak moje...
no właśnie chodzi o to ze całość jest po jakieś 15 zł a ja nie chcę całości bo mam sprawne
mi same przyciski potrzeba zeby tylko w zaczepy poskladać
Aha a nie wiecie w którym miejscu w 166 są bezpieczniki od szyb? i czy każda szyba ma swój bezpiecznik czy 1 na wszystkie 4?
Co za gość... jakbym chciał kupić całość to kupiłbym całość! Wyraźnie jest napisane ze potrzebuje tylko samych guzików i proszę o pomoc w odnalezienu gdzieś takich
bo kiedyś widziałem ze ktoś same guziki sprzedawał!
A Ty kolego jak nie chcesz pomóc to nie pisz głupot bo nie pomagasz wcale! Gdybym chciał kupić całość to kupiłbym - ale po jaką cholere ma mi leżeć kolejny klamot w garażu?
Heh, jak nie chcesz pan dobrej rady posłuchać to nie słuchaj. Napisałem moje zdanie, jakbym nie chciał pomóc to bym nie pisał. Łatwiej kupić cały panel i podmienić całość a stary wywalić na złom, albo wydłubać sobie przyciski. Takie życie. Ale można też czekać jak na zbawienie aż ktoś sprzeda same klawisze a panel wywali na śmieci osobiście...
Ehhh, dziwne te ludziska...
a widziałeś ile cały panel do 166ki kosztuje?
to zobacz i wtedy gadaj![]()