Chyba byłem trzeci :?: albo mi się wydaje ... niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę ...
A tak po za konkursem, kreska to fajna zabawa :-)
Chyba byłem trzeci :?: albo mi się wydaje ... niech mnie ktoś poprawi jeśli się mylę ...
A tak po za konkursem, kreska to fajna zabawa :-)
ogólnie ze staczaniem też miałem problem w momencie jak startowałem z Fredem. nie było na to sposobu, więc wycofałem i stanełem bliżej prawego pachołka. tam było równo i można było spokojnie startować. dobrze że w eliminacjach mnie to spotkało, bo w finałach już by nie przeszło
szkoda że pan puszczający (nie wiem czy to ty oz) nie przekazał tego innym kierowcom
DARO RT - tak byłeś 3ci. nawet dyplomik ci przypadł![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
Ale czy przepadł :?:Napisał bobryt
Nie dałem rady przyjechać w niedzielę rano, bo w sobotę po lotnisku byłem na wieczorze kawalerskim i około 07:00 w niedzielę pojawiłem się w sypialni mojej żony 8) - masakra, w wydychanym powietrzu miałem chyba około 3 promile :!:
wiec cieszę się że jeszcze żyjeszco do dyplomu pytaj AR33, może ci pocztą wyśle. może nawet kiełbase jeszcze ci dorzuci
![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
ja nie ustawiałem aut na starcie ale teraz już wiecie że ręczny rządzi
o trzecim miejscu decyduje lepszy czas uzyskany w półfinale (dotyczy kierowcy, który ten półfinał przegrał ale zrobił lepsze ET+RT niż drugi przegrany półfinalista)
A to co kiełbasa jeszcze została :?: to ile jej było kupione tona :mrgreen:Napisał bobryt
Zapomnij, poduszki nie oddam :!:Napisał Kate
W celu ułatwienia odpowiedzi proszę kolegę Karola o podanie dokładnej pojemności swojego silnika :mrgreen:
Potocznie nazywany 1,3 o pojemności 1351 cm3 był wyposażony w jeden lub dwa gaźniki.Konkurs wiedzy o AR dla pokonanych. :wink: Czy to są dwa różne silniki :?: :mrgreen:
Od momentu zastosowania systemu wtryskowo-zapłonowym produkowanego przez Magnetti Marelli ten sam silnik o pojemności 1351 cm3 oznaczano jako 1,4.
Czyli w skrócie jest to ten sam silnik z innym układem zasilania w paliwo !
Poproszę kubeczek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Przepraszam za OT ale nie mogłem się oprzeć pokusie.
Dzieki za mozliwosc startu na cwiartke!![]()
To byl moj pierwszy raz, kiedy wogole na kresce stawalem :mrgreen:
18,841ET /AR146 1.4TS/ - ale ja go poprawie... :mrgreen: :>> :twisted:
To takie buty![]()
Teraz już będę wiedział