Strona 12 z 16 PierwszyPierwszy ... 2345678910111213141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 155

Temat: [Relacja] IV Ogólnopolski Zlot Klubu Miłośników Alfa Romeo

obserwator737
    Gość

Domyślnie

nie bawi mnie słuchanie że jestem gejem , frajerem , pedałem , że mam za czyste auto i za wolno jeżdżę (a to wszystko miałem "przyjemność" przeczytać na tym forum) - tak więc pozwól że pozostanę przy swoim przekonaniu...

oczywiście nie miałem na myśli wszystkich Alfaholików bo większość z nich to wspaniali ludzie - tych kilku jednak w zupełnosci wystarczy aby zloty tego forum dla mnie nie istniały

ʇɧɹqoq Romeo Avatar bobryt
    Mieszka w
    Gorzów Wielkopolski
    Auto
    OPC

Domyślnie

halo hola panowie. zgodze się z adasco, ale prosze nie zmieniać tematu
    1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
    2000 Subaru Forester S-Turbo

2002 Opel Zafira OPC

1999 Volvo V70

Moderator Fachowiec Avatar Lukasz A.
    Mieszka w
    Koszalin/Szczecin
    Auto
    155 2.5 V6

Domyślnie

No to teraz ja.Dzieki Majkelowi moge cos napisac bo mam dostep do neta Jezeli o mnie chodzi ten zlot byl dla mnie pierwszym i mam nadzieje nie ostatnim.Dla mnie byla to super impreza.Wielkie dzieki organizatorom jak rowniez przybylym.Niebede sie zaglebial bo wieksza czesc ludzi wie o czym mowie.
    Bardzo mocno chcialbym podziekowac ARTSowi ktory pomogl mi przy wybuchu weza chlodniczego holujac mnie do miejsca przeznaczenia panu Krzysiowi (Kaka) ktory nieznajac miasta pojechal zakupic owe weze oraz 75andrew155 za jego nieoceniona pomoc przy ich montazu Ogolnie to ciesze sie ze moglem pomoc,uczestniczyc i poznac tylu wspanialych ludzi.Jeszcze raz DZIEKI WIELKIE.

Administrator ds. moderatorów Quadrifoglio Verde Avatar 75andrew155
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    155 V6 1996 .r 155V6 1995r 3.0 12V

Domyślnie

Cytat Napisał Lukasz A.
    75andrew155 za jego nieoceniona pomoc przy ich montazu
    Łukaszku jaką moją pomoc ja instalacji gazowej zupełnie nie kumam :mrgreen: więc jak ja mogłem Ci pomóc ? może podtrzymywałem tylko na duchu :wink:

Alfa Romeo 75 Turbo 1987
    alfa Romeo 75 Turbo America 1990
    Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
    Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
    Alfa Romeo 155 V6 1996
    Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995

AR_33
    Gość

Domyślnie

Lukasz A., dziękuję bardzo w imieniu Organizatorów Tobie i Synkowi za pomoc na lotnisku. Bez Was nie dali byśmy rady ogarnąć tego wszystkiego.
    Dobrze jest wiedzieć, że są takie osoby jak Wy :wink:

P.S. Pozdrowienia dla Kasi

A.R.T.S.
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Lukasz A.
    Bardzo mocno chcialbym podziekowac ARTSowi
    No to kolego następnym razem jak się spotkamy to sobie pogadamy, ni jestem przyzwyczajony do pochlebstw :twisted:
    A tak poważnie sam też mi pomogłeś np z kurtką poza tym nie zrobiłem tego dla podziękowań bo pomógł bym każdemu, no może prawie każdemu ale dziękuję i oby jak najmniej nam się takich rzeczy zdarzało
    P.S. jutro odbieram twoją nakładkę na kierownicę po obiciu skórą a ty telefonu nie odbierasz łobuzie

Superjahu007
    Gość

Domyślnie

A tutaj wrzuciłem video z fotek jakie udało mi się zrobić podczas imprezy.

http://pl.youtube.com/watch?v=3iLA7qZ1FQg

Jeśli są jakieś zażalenia , skargi lub wnioski pisać na pw :mrgreen:

BYKrak
    Gość

Domyślnie

AR_33 widzę ze wróciłęś do początku kłutni, ale i dobrze, wiele mi wyjaśniliście, ja już przepraszałem za swój wybuch, wiec Ciebie tez przepraszam.
    Nie podoba mi się tylko że ciągle porównujecie mnie do mojego kolegi Sebastiana, on jechał tylko ze mną dlatego, że jego Alfa stoi w warsztacie, to mieszkanie w domku to też był jego pomysł i jego zdjecie ktoś wstawił na początku pod moim podpisem.

Kate ciesze się że wreszcie ktoś napisał realnie o pieniadzach i rozliczeniach, a AR_33 to potwierdził. Teraz już nie mam się narazię o co czepiać Jak coś znajdę od razu dam znać hehe żartuje

adasco skorzystałem ze slalomu i nauczyłem sie trochę krecić kółkiem, ale do szybkiej jazdy na prostym odcinku i szybkiego hamowania może się jeszcze nauczę, dzięki.

Starscream Czy Mr. "Sosnowiec" wysłał Ci już fotki mojej 145?? Jak nie to go dojade

AR_33 myślę że będziesz miał jeszcze kiedyś okazję mnie spotkać, szczerze nie zrobiłeś na mnie dużego wrażenia, może dlatego właśnie ze krzyczałeś i wszędzie było tego pełno... ale cóż pozory mylą jak widzę.

Mam nadzieje że kiedyś mi wybaczycie za ten wyskok, powinienem o takich rzeczach mówić łagodniej, nie naskakując tak, na zlot wydałem 500zł w sumie, a jeszcze wczoraj złapałem gume i 2 przednie oponki 450zł, i większość wypłaty mi znikła, ale ciesze się że poznałem tyle osób i mam trochę kontaktów w notesiku, no i że mam nowe opony hehe

Przy okazji pozdro dla Limaka i House-a...

AHA i sorki ze nie zostałem do końca, nie słyszałem co się działo, oraz co ciekawego mówiliście, może bym wtedy nic nie napisał, no ale cóż spieszyłem sie na noc do pracy, a jakaś drzemka przed pracą też musiała być...

ViP Dwusuwowiec
    Mieszka w
    Zdzieszowice
    Auto
    AR

Domyślnie

jeszcze ja dodam pare fotek
    FOTKI

AR_33
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Superjahu007