Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
Wszystkie z tych zegarków to zegarki kwarcowe ?
Ooo wszystkie wrzucone przez saroo zegarki mi sie podobają !Ale najbardziej chyba ten drugi od lewej, elegancja w starym stylu
w tym trzecim mi sie nie podoba pasek taki świecący
Co do zniżek to tak - od ceny na stronie odejmujemy 15% za to koszt znakowania na tarczy to 15zł/szt a grawer 3zł więc trzeba jeszcze 18zł doliczyć. Grawer będzie numerowany w sensie każdy zegarek będzie miał swój indywidualny numer![]()
saroo dzięki za wstawkę
Wyglądają o wiele lepiej niż na stronie Timex'a
Ja byłbym zainteresowany 1 w wersji damskiej i męskiej (tylko z bransoletą). I Zastanawiam się czy nie zaszaleć jeszcze z 5tym.. to by były już 3 sztukiJeszcze tylko 17.
Oczywiście o ile innym będą odpowiadały takie zegarki..
Czyli cena też już jest mniej więcej jasna.. teraz tylko nagłośnić temat żeby wszyscy zauważyli co się święci.. może info na głównej? I czekać..
Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 19-01-2013 o 13:25
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Ale my możemy wybrać tylko 1 model i go zamówić minimum w 20 sztukach ;p mooooże się uda tak że będziemy mogli wprowadzić 2 modele do wyboru na łącznąsume 20 szt ale tego póki co nie mogę obiecać. Mam powiedziane żeby wybrać 2 modele i przesłać do producenta, wtedy się dowiem czy mogą one być czy musimy sie tylko na jeden konkretny zdecydowaćMi się podoba 2 ale mnie nie liczcie bo ja póki co nie planuje zakupu. Może weźmiemy ze 3 szt na sklep jak braknie do tych 20 z zapisów
Całkiem OK, choć stylistyka tarczy ogranicza wielkość logo
Zgadzam się. Pasek ze sztucznej żmii jest bee.
Z jedynką jest ten problem, że usunąłem elementy grafiki producenta (liczby), co pewnie w produkcie finalnym nie będzie możliwe. Więc miejsca na logo będzie malutko.
Chyba ten najbardziej by mi odpowiadał.
Może ktoś coś jeszcze zaproponuje.
Tylko jeden model? Hmm.. toż to jawna dyskryminacja na tle płciowym.. wiadomo, że Panów jest w naszym gronie więcej..
Powinien być minimum 1 model damski i 1 męski..
No i gdzie piękna zasada płacę - wymagam?
PS W takim wypadku ja bym się skłaniał ku 5
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Jak dla mnie 5 też może być, łaaadnyI słusznie mówisz saroo - znaków producenta które są już na tarczy nie możemy usuwać więc to też trzeba brać pod uwagę wybierając tarczę i planując na niej nadruk