nie jest to seria ,pisał że ma -30
nie jest to seria ,pisał że ma -30
Ja mam niby -40 z tylu ale auto mi tak nie lezy mocno. Mam zdecydowanie wiecej miejca miedzy opona i nadkolem. Z przodu mam podobnie, chociaz ze zdjecia pod katem nie widac tak dokladnie.
No właśnie - oglądałem masę zdjęć Alfa 166 i na felgach 18" - więc już sam pogubiłem się w tym jak auta wygląda bez obniżonego zawiasu a jak z serią..
Masakra jednym słowem![]()
Bez przesady z serią jest pięknie, powodzenia z 18" na tym naszym torze przeszkód![]()
Ostatnia rzecz jaką bym chciał zrobić w jakimkolwiek aucie
Z tyłu są jakieś dedykowane sportowe amory i obnizajace sprezyny. Z przodu z tego co widzialem sprezyny z tej samej parafii co z tylu ale amory wygladaja na seryjne. Te z tylu mają nalepki/hologramy, i to całkiem świeże. Właściciel twierdził że -30.
Mozliwe ze masz skrocone amory np b8 bilsteina, na amorach bilsteina sa takie hologramowe nalepki, tez takie mam. Ja mam u siebie -40 i Bilstein B6 i przeswit jest duzo wiekszy.
Gwintu nie ale B8 sa fabrycznie skrocone zeby zachowac odpowiednia charakterysytke przy obnizonym aucie. Nie pamietam o ile ale chyba 15mm w stosunku do B6 i sa to zwykle amory nie pod gwint.
Kolego JAREK1986 , mam prosbe moglbys podac mi ogolne ''wymiary'' tych felg co masz zalozone (zdaje sie MAk). Bo przymiezalem sie wczesniej do nich ,ale nie bylem pewien. Wielkie dzieki
8 x 17 ET 45 no i oczywiście 5 x108 ,fajnie poszerzają wizulanie auto ,są równo z nadkolem ,nie są schowane w nadkole