Ciekawe zamiary ale czy coś z tego wyjdżie tego nikt nie wie.
Ciekawe zamiary ale czy coś z tego wyjdżie tego nikt nie wie.
Akurat mx-5 uznawana jest powszechnie za najlepszy z "klasycznych brytyjskich roadsterów". Dlatego moim zdaniem dopóki nie popsują za mocno tej mazdy przerabiając ją na alfę (pod względem technicznym oczywiście, stylistycznie obowiązkowo trzeba ją wywrócić "do góry kołami"
), to może wyjść z tego genialny samochód - zobaczymy, bardzo ciekaw jestem wyniku.
Hahaha rzeczywiście tytuł tematu jednoznacznie sugeruje o czym on jest, skoro mówisz, że tam się wałkuje nowe modele
Ale już na poważnie: nie wiem jak teraz, ale japońskie auta są dobrze wykonane... więc może Alfa Romeo zyska nowy i trwały model? Bo o wygląd i wrażenia z jazdy się nie martwię ;P
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond
Było, było
Swoja drogą ciekawe jak to wyjdzie, miejmy nadzieję, że Japończycy nie wcisną w bryłę tego auta za dużo innowacyjnych rozwiązań i, że nie straci swego włoskiego ducha![]()
W ostatnim MOTORZE byl pełen cennik aut dostepnych w Polsce jako nowych i Alfa Romeo wypada zajebiście BLADO. W cenniku sa tylko 2 modele MITO- auto ewidentnie kobiece i giulietta. Chyba indyjska TATA ma wiecej modeli w ofercie(
Z kim oni chca konkurować? Napewno nie ze znienawidzonym tutaj molochem VW, ktorego oferta jest PRZEBOGATA
Aktualizacja w temacie. Jednak Spider z Japonii
http://www.automotivesuppliers.pl/in...0653&Itemid=54
Evo666, a jaki nius na początku jest?![]()
Powyższy post został napisany przeze mnie i każde słowo dokładnie przemyślałem- jeśli czujesz się obrażony to znaczy, że albo nie rozumiesz co napisałem, albo osiągnąłem swój cel
"We have to love Alfa, it's the law!" - Richard "Hamster" Hammond