Sorka ja jestem jak niedziwiedz - w zime z nory nie wyłażęBo chyba ,że macie jakąś "ciepłą" miejscówe. Do wiosny niedaleko
.
Sorka ja jestem jak niedziwiedz - w zime z nory nie wyłażęBo chyba ,że macie jakąś "ciepłą" miejscówe. Do wiosny niedaleko
.
no jasne, jakiś fajny lokal i możemy posiedzieć i pogadać, też się na to piszę
verdebiancorosso
Jakby się udało coś ogarnąć, to jestem za, można by się w końcu poznać. Bytom nie jest zaś taki wielki![]()
Trzeba wymyślić taki lokal co by dało się pod oknami auta na widoku zostawić ( coś jak MC Donald na 3 stawach w czwartkowe GO SPORT'y ) . Bo w sumie piwkowanie odpada więc ,żeby nie siedzieć na krzywe ryje to jakieś jadło by wpadło.... Chyba ,że MC Drive w Chorzowie zaraz za TESCO bo tam jest troche miejsca pod oknami .
spokojnie, obmyślam już wszystko, tylko lokal odpowiedni muszę znaleźćteż myślałem, że chcielibyście mieć oko na fury, a takich miejsc jest mało
o McD myślę na koniec, coś lepszego nam trzeba![]()
verdebiancorosso
Spoko to na pierwszy strzał taki pomysł . No co do "oka na fury" to owszem bo to wkońcu spot AlfaholikówCo do piwkowania to też idzie tyle ,że wasze niewiasty wezcie ze sobą co by drivera mieć i będzie wesoło
. No to dawać z propozycjami .
na pierwszą propozycję chciałem rzucić Zajazd Myśliwski w Piekarach Śl.
jest ładnie i z tego co pamiętam, to przystępniea kto będzie chciał, to może sobie kierowniczkę załatwić i piwko wypić
parking pomieści kilkanaście aut bez problemu, więc każdy może przyjechać
verdebiancorosso
No to moja propozycja w rodzimych stronach . Chłopaki każdy z was powinien pamiętać jeden z lepszych i pierwszych okolicznych"leśnych" zajazdów - POD DĘBEM . Ja właśnie sobie przypomniałem bo za dziecka tam z rodzicami się jeżdziło i fajnie w lasku , mimo ,że wiele się zmieniło w wystroju to myśle ,że to kolejna zajefajna lokacja i na piwko i na grila z parkingiem na 200 aut . http://www.zajazd-poddebem.pl
dla mnie ten lokal stracił swój urok lata temu, teraz to jest moloch na wesela itp, ale za to dużo miejsca do parkowania i posiedzenia i w Bytomiu![]()
verdebiancorosso