nie wiem, numero 07/20 czy moze jakos inaczej ?ktos cos wczesniej napisal na S... ale ani tego nie znajde ani sobie nie przypomne ;]
nie wiem, numero 07/20 czy moze jakos inaczej ?ktos cos wczesniej napisal na S... ale ani tego nie znajde ani sobie nie przypomne ;]
Tył chyba m wyglądać mniej więcej jak ten tu http://www.forum.alfaholicy.org/skle...ml#post1066045
Można pomyśleć nad wplątaniem po włosku "seria limitowana"
Ale czy to będzie w jakiś sposób atrakcyjne?
Musiałbym to zobaczyć![]()
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
saaro się chyba zna i wymyśla takie jakieś różne rzeczy może w wolnej chwili byłby w stanie coś ładnego z fajną czcionką zaprojektować ?ja to widzę tak, że powinien być grill, napis Edizione limitata,No. 01/99 i jakiś "ogólnopolski klub Alfa Romeo" czy coś takiego, tylko czy to nie za dużo na takiej małej powierzchni ?
01. Izane
02. wheelerwasp02 model sport
03. Wieri model style
05. ryoko (style)
07. Aleks_K Model klasyczny
10. Hundzflot7
13. peter_220 model sport i klasyczny
16. dimasinho model style
22. Maciekk model sport
ostatni. Jimmy (sport)
Kopiujcie liste i sie dopisujcie...nikt nie bedzie tego robil za was... i do cholery kopiujcie liste z ostatniego posta a nie ze srodka tematu bo wycinacie niektorych po drodze... juz 3 raz wklejam jaki model chce zamowic
Ostatnio edytowane przez Aleks_K ; 22-01-2013 o 17:38
dziwna sprawa z ta III zamiast IV , dla mnie troche glupie no ale , a zegarek sportowy nawet nie najgorszy , do pracy jak znalazl ale na wyjscie raczej nie bardzopozdro
RAFAŁ ...![]()
Elegancko![]()
wszystko pięknie ładnie tyle tylko że mam info że na odwrocie każdy zegarek ma już jakieś grawery producenta zazwyczaj więc nie cała powierzchnia do woli jest do naszej dyspozycjibo kiedyś też sie tak zapędziłem z grawerem na odwrocie
Co do listy.. na tą chwilę wygląda chyba tak
01. Izane (sport)
02. wheelerwasp02 (sport)
03. Wieri (style)
05. ryoko (style)
07. Aleks_K (style)
10. Hundzflot7 (sport)
13. peter_220 (style i sport)
16. dimasinho (style)
21. Bajon (sport)
22. Maciekk (sport)
ostatni. Jimmy (sport)
Komu brakowało co chce to dopisałem wg tego jak głosowali w sondzie.
I rozumiem, że osoby które są na tej liście na pewno chcą kupić zegarki z wybranymi numerkami, a nie tak się tylko wpisały bo jest jakaś lista i za chwilę się rozmyślą..
- - - Updated - - -
Niby tak..
Ale projektować sobie możemy.. i wysłać kilka projektów do akceptacji przez Timex'a.
Chyba, że mamy możliwość uzyskać jakieś "dokładniejsze" tarcze i tyły, żeby dopasować to co nasze![]()
Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 22-01-2013 o 18:27