Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Temat: [156] Walka z kluczykami.

csscss
    Gość

Domyślnie

Fakt. To rzut beretem od mojego mieszkania, Jest tam taki zakład . Elektromechanika ogólnie do fiata i pochodnych. , Facet ogłasza się także na allegro,

http://www.allegro.pl/item429899640_...ra_klucza.html

Facet sam jeżdził kiedyś 156. Ogólnie biznes ten sprawia całkiem pozytywne wrażenie,

mrutyś
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał csscss
    Fakt. To rzut beretem od mojego mieszkania, Jest tam taki zakład .
    no to kolego z nieba spadłeś ubierasz beret i może byś się nim rzucił do tego zakładu co?

a tak na poważnie to jak byś miał chwilkę może byś podjechał lub podszedł i zapytał co i jak. Czy mają tam kluczyki zwane scyzorykami tylko z grotami tymi co są w normalnych kluczykach. I ile taka impreza by kosztowała.
    Tak ogólnie jak powiedz że trzeba Ci to na forum alfaholików to powinni powiedzieć i miło obsłużyć bo to darmowa reklama dla warsztatu tak na prawdę
    a jeśli takie coś można by było zrobić z kluczykiem (scyzorykiem) w cenie 300-350zł to wiele lepiej niż w ASO przynajmniej dla mnie

Grizzly
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mrutyna
    Czy mają tam kluczyki zwane scyzorykami tylko z grotami tymi co są w normalnych kluczykach. I ile taka impreza by kosztowała.
    oni dorabiają tylko transponder w jakim kluczyku go umieścisz to już twoja sprawa.
    na allegro są alarmy z pilotami "scyzorykami"a grot dorabia się w normalnym zakładzie dorabiającym klucze.

Jestem elektronikiem i rozmawiając z właścicielem tego zakładu odniosłem wrażenie iż wie co mówi.

powodzenia życzę

obserwator737
    Gość

Domyślnie

scyzoryk wystepował w 156 przed liftingiem tyle że w modelu SW , sam miałem scyzoryk w 156SW z 2000 roku (3 przyciski - otwórz/zamknij/otwórz bagażnik)

Użytkownik Ogier Avatar sQun49
    Mieszka w
    Szewce k/Kielc
    Auto
    166 2.5 V6 + LPG

Domyślnie

Panowie udało się coś załatwić czy dalej nie ma jasnego sposobu dorobienia kluczyka?