Zobacz wyniki ankiety: Chętnię kupię zegarek z serii

Głosujących
194. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • STYLE COLLECTION

54 27.84%
  • SPORTS

147 75.77%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Strona 24 z 49 PierwszyPierwszy ... 141516171819202122232425262728293031323334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 481

Temat: Zegarki klubowe TIMEX - sonda

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    no chyba że już teraz ktoś kupuje zegarek głównie ze względu na grawer to pewnie decyzja co będzie wygrawerowane już na etapie po zamówieniu go nie satysfakcjonuje. takim przykładem na pewno będzie kolega bocian
    nie tyle ze względu na grawer ( i raczej niekupuje ) ale ze względu na to że ciężko mi jakoś zapłacić ponad 200zł i dopiero potem dowiedzieć się co będzie grawerowane nie mając na to zupełnie wpływu :-)

Użytkownik Romeo Avatar saroo
    Mieszka w
    Nidzica
    Auto
    Alfa Romeo 146 1.7 16v Bx. Alfa Romeo 164 3.0 V6

Domyślnie

Cytat Napisał Wieri Zobacz post
    W ankiecie 91 do 40, czyli łącznie 131 osób oddało głos.
    125, niektórzy głosowali na obydwa zegarki, ankieta na to pozwala.

Użytkownik Ogier Avatar Wieri
    Auto
    MiTo QV

Domyślnie

Rzeczywiście, nie pomyślałem o tym. Ale i tak ważniejsze jest to, że chodzi o 131 zegarków - a nie osób.

Użytkownik Romeo Avatar Jimmy
    Mieszka w
    Trójmiasto
    Auto
    AR159 SW 2.4JTDm 20V TI

Domyślnie

nie sądze żeby zegarki kupiło więcej niż 30-40 osób, z jednej strony 2xx zł to nie majątek, ale też jest to konkretna kwota, którą można przeznaczyć np na olej i filtry do alfy

Użytkownik Znawca Avatar wheelerwasp02
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6TS 120KM

Domyślnie

Proponuje chwilowo przestać gdybać, poczekać na odzew od Timexa.. i postawić na prostote bo zaczyna tu być dużo kombinacji przy tym grawerze.. proste zdanie rzucone wcześniej w temacie "Limitata xx/xx anno produzione 2013" czy jakoś tak ;D bo po co dopłacać za grawer "alfaholicy itd" + logo skoro jest to i tak na kopercie i wiemy o tym tylko my .. nazwa alfaholików jest widoczny na tarczy i mnie to wystarczy + grawer serii i roku produkcji..

Poza tym jak ktoś wyżej wspomniał w ankecie jest XXX osób a na liście która wędruje w temacie póki co jakieś może 25 osób.. i obawiam się żeby ta inicjatywa nie siadła na glebę bo w sondzie milion osób a w temacie tylko co by zmienić ale chętnych do kupna tylko pare osób.. (albo niektóre pomysły np nr 147 czy 166/25 sztuk, no kurde.. Trochę logiki?)

PS. Sprężmy 4 litery żeby naprawdę kupić te zegarki.. bo osobiście mi się podoba ten zegarek (sport) i zamierzam mieć taki i mam nadzieję że przy okazji będzie to specjalny gadżet dla posiadacza AR..
    Pozdrawiam Kuba

Pomogłem kliknij "Podziękuj"

Użytkownik Świeżak Avatar peter_220
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto
    AR 75 2.0 TS/ AR 164 3.0 V6 Super 24V

Domyślnie

Cytat Napisał flatbeet Zobacz post
    grawer będzie wykonywany w firmie zewnętrznej, owszem TIMEX oferował swój grawer ale tylko pod warunkiem że na wszystkich zegarkach będzie taki sam. a to nam nie odpowiada więc zegarki przyjdą tylko z grafiką na tarczy i standardowym grawerem TIMEXa na odwrocie.
    Czyli wszystko jasne.
    Mamy w dupie grawera oferowanego przez Timex'a i dopasowujemy treść i formę do tego co widać na zdjęciach.
    Zegarek style ma mniejszą kopertę i brakuje nam dobrego ujęcia tyłu - tam może być problem z logo (co dla mnie osobiście nie jest zbyt istotne)

Na kosmetykę będzie tak naprawdę 11-12tyg podczas których Timex będzie składał zegarki.. ale nie ma sensu zostawiać na ostatnią chwilę.. bo tak jak mówił bocian - dobrze wiedzieć co się kupuje, szczególnie, że parę groszy kosztuje.

To co zrobił saroo jest bardzo dobrym początkiem..

Ja to widzę tak:

Na górze tak jak jest "Ogólnopolski Klub Alfa Romeo"
    Logo można spróbować dać z któregoś boku oznaczeń Timex'a - jest tam ciut więcej miejsca niż na górze.
    Dla równowagi z drugiej strony oznaczenie modelu "xx/xx" albo "no xx/xx" ("nr xx/xx)
    Na dole "Edizione limitata 2013"

Pozostaje kwestia czcionki, wielkości liter, może WSZYSTKIE DUŻE dobrze by wyglądały?

saroo.. mógłbyś się w tzw wolnej chwili trochę pobawić i jakoś to ładnie poukładać? - najlepiej gdybyś zrobił kilka projektów.. tylko na pewno nie ma sensu wrzucać tu za dużo propozycji bo znowu będzie problem.. sam nie wiem.. zapytaj sąsiadów, kolegów, koleżanek albo kilku osób przez pw

Z góry dzięki
    Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 23-01-2013 o 23:52
    Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.

Użytkownik Znawca Avatar wheelerwasp02
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.6TS 120KM

Domyślnie

Naprawdę to jest konieczne? "Ogólnopolski Klub Alfa Romeo" ?

alfaholicy z przodu.. z tyłu jeszcze cała nazwa?
    Pozdrawiam Kuba

Pomogłem kliknij "Podziękuj"

Użytkownik Świeżak Avatar peter_220
    Mieszka w
    Warsaw, Poland, Poland
    Auto
    AR 75 2.0 TS/ AR 164 3.0 V6 Super 24V

Domyślnie

Moim zdaniem nie jest, ale skoro padła taka propozycja to należy ją brać pod uwagę - o ostatecznym wyglądzie zdecyduje większość.

Nie wiem jakie są możliwości grawerskie, tj czcionka musi mieć odpowiedni rozmiar, odstępy między znakami żeby się nie zlewało etc czyli teoretycznie możemy chcieć za dużo na zbyt małej powierzchni i grawer powie "nie da się"

To projekty i propozycje.
    Inaczej to "wygląda" jak się czyta, a inaczej jak się zobaczy okiem.
    Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 24-01-2013 o 00:04
    Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.

Użytkownik Embrion
    Mieszka w
    POZNAŃ
    Auto
    Spider 916s

Domyślnie

Witam, ja jestem zdecydowany na jedną sztukę SPORTS. Czekam na dalsze wytyczne dotyczące zakupu. Pozdrawiam!

Użytkownik Ogier Avatar Aleks_K
    Mieszka w
    Wałbrzych
    Auto
    Alfa Romeo GT 2.0 JTS

Domyślnie

W tym momencie bardziej niż grawer martwi mnie zgoda na wykonanie dla nas modelu style, bo kilka osób jednak chce zamówić ten właśnie model a wciąż nie znamy stanowiska timex'a co realizacji dwóch modeli, nawet jeżeli ilość zamówionych zegarków z serii sport przekroczy 20.