Rzeczywiście, nie pomyślałem o tym. Ale i tak ważniejsze jest to, że chodzi o 131 zegarków - a nie osób.
nie sądze żeby zegarki kupiło więcej niż 30-40 osób, z jednej strony 2xx zł to nie majątek, ale też jest to konkretna kwota, którą można przeznaczyć np na olej i filtry do alfy![]()
Proponuje chwilowo przestać gdybać, poczekać na odzew od Timexa.. i postawić na prostote bo zaczyna tu być dużo kombinacji przy tym grawerze.. proste zdanie rzucone wcześniej w temacie "Limitata xx/xx anno produzione 2013" czy jakoś tak ;D bo po co dopłacać za grawer "alfaholicy itd" + logo skoro jest to i tak na kopercie i wiemy o tym tylko my .. nazwa alfaholików jest widoczny na tarczy i mnie to wystarczy + grawer serii i roku produkcji..
Poza tym jak ktoś wyżej wspomniał w ankecie jest XXX osób a na liście która wędruje w temacie póki co jakieś może 25 osób.. i obawiam się żeby ta inicjatywa nie siadła na glebę bo w sondzie milion osób a w temacie tylko co by zmienić ale chętnych do kupna tylko pare osób.. (albo niektóre pomysły np nr 147 czy 166/25 sztuk, no kurde.. Trochę logiki?)
PS. Sprężmy 4 litery żeby naprawdę kupić te zegarki.. bo osobiście mi się podoba ten zegarek (sport) i zamierzam mieć taki i mam nadzieję że przy okazji będzie to specjalny gadżet dla posiadacza AR..
Czyli wszystko jasne.
Mamy w dupie grawera oferowanego przez Timex'a i dopasowujemy treść i formę do tego co widać na zdjęciach.
Zegarek style ma mniejszą kopertę i brakuje nam dobrego ujęcia tyłu - tam może być problem z logo (co dla mnie osobiście nie jest zbyt istotne)
Na kosmetykę będzie tak naprawdę 11-12tyg podczas których Timex będzie składał zegarki.. ale nie ma sensu zostawiać na ostatnią chwilę.. bo tak jak mówił bocian - dobrze wiedzieć co się kupuje, szczególnie, że parę groszy kosztuje.
To co zrobił saroo jest bardzo dobrym początkiem..
Ja to widzę tak:
Na górze tak jak jest "Ogólnopolski Klub Alfa Romeo"
Logo można spróbować dać z któregoś boku oznaczeń Timex'a - jest tam ciut więcej miejsca niż na górze.
Dla równowagi z drugiej strony oznaczenie modelu "xx/xx" albo "no xx/xx" ("nr xx/xx)
Na dole "Edizione limitata 2013"
Pozostaje kwestia czcionki, wielkości liter, może WSZYSTKIE DUŻE dobrze by wyglądały?
saroo.. mógłbyś się w tzw wolnej chwili trochę pobawić i jakoś to ładnie poukładać?- najlepiej gdybyś zrobił kilka projektów.. tylko na pewno nie ma sensu wrzucać tu za dużo propozycji bo znowu będzie problem.. sam nie wiem.. zapytaj sąsiadów, kolegów, koleżanek albo kilku osób przez pw
Z góry dzięki![]()
Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 23-01-2013 o 23:52
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Moim zdaniem nie jest, ale skoro padła taka propozycja to należy ją brać pod uwagę - o ostatecznym wyglądzie zdecyduje większość.
Nie wiem jakie są możliwości grawerskie, tj czcionka musi mieć odpowiedni rozmiar, odstępy między znakami żeby się nie zlewało etc czyli teoretycznie możemy chcieć za dużo na zbyt małej powierzchni i grawer powie "nie da się"
To projekty i propozycje.
Inaczej to "wygląda" jak się czyta, a inaczej jak się zobaczy okiem.
Ostatnio edytowane przez peter_220 ; 24-01-2013 o 00:04
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
Witam, ja jestem zdecydowany na jedną sztukę SPORTS. Czekam na dalsze wytyczne dotyczące zakupu. Pozdrawiam!
W tym momencie bardziej niż grawer martwi mnie zgoda na wykonanie dla nas modelu style, bo kilka osób jednak chce zamówić ten właśnie model a wciąż nie znamy stanowiska timex'a co realizacji dwóch modeli, nawet jeżeli ilość zamówionych zegarków z serii sport przekroczy 20.