Witam,
Mam zwykłe fabryczne audio w swojej alfie, w sumie jestem zadowolony z jego mocy, chociaż korci mnie aby zrobić sobie małą tubę w miejscu koła zapasowego...
Denerwuje mnie natomiast ciągłe nagrywanie płyt, wiadomo można kupić kabelek do radia z wtyczką do mp3, jednak aby z tego korzystać trzeba zmieniać piosenki na telefonie, dawno temu miałem taki bajer w innym samochodzie z fabrycznym radiem na kasety i nie bylem z tego zadowolony.
Chciałbym też mieć wreszcie jakąś sensowną nawigację która ma spory wyświetlacz i nie zajmuje mi całej szyby i nie jest to telefon do którego muszę w takim przypadku ponownie doprowadzić kabel z ładowaniem. Nawigacja i muzyka z tego samego telefonu? Nie za bardzo...
Zestaw głośnomówiący również by się przydał.
Więc wpadłem na pomysł zakupu takiego o to radia:
http://allegro.pl/nowosc-model-2013-...939744340.html
Wydaje mi się że spełni moje oczekiwania a i dodatkowo można podczepić kamerę cofania, co w przypadku lusterek 147 może się przydać. Win 6 Ce, sprawia że zawsze można coś dołożyć, np bezprzewodowy interfejs na obd2 XD
Moje pytania do was:
1 Czy ktoś z was korzysta z podobnego radia, albo rozwiązania?
2 Jak może wyglądać sprawa z podczepieniem takiego radia?
3 Czy jest możliwość dalszego korzystania z przycisków na kierownicy?
4 Czy ten wyświetlacz miedzy zegarami da się jakoś podczepić do tego radia aby działał tak jak dotychczas?
Pozdrawiam i z góry dzięki