Właśnie tak sobie możemy, ale tak mysle że chyba ja mam trochę więcej racji przynajmniej w tym temacie.
- - - Updated - - -
Troszkę siedzę w tym i już oczywiście nie chwaląc się już bardzo dużo widziałam i swoje wiem.
Właśnie tak sobie możemy, ale tak mysle że chyba ja mam trochę więcej racji przynajmniej w tym temacie.
- - - Updated - - -
Troszkę siedzę w tym i już oczywiście nie chwaląc się już bardzo dużo widziałam i swoje wiem.
http://allegro.pl/alfa-romeo-156-2-5...742456160.html
- - - Updated - - -
mnie jednak nie przekonałaś że Valeo daje zawsze tylko nowe sztuki
Musisz mi wierzyć na słowo to jest nówka żadna regeneracja,producencji inaczej też oznaczają towar na pierwszy montaż a inny na tzw.aftermarket.Numery katalogowe bardzo często się zmieniają.Jeszcze raz piszę to sprzęgło na załączonych nie jest w żaden sposób odnawiane czyli regenerowane.
Jestem jeszcze trochę zielony, jeśli chodzi kupowanie części do aut, ale tak akurat się złożyło, że muszę wymienić sprzęgło. Dlatego zwracam się z prośbą o poradę, czy sprzęgło firmy LUK jakie znalazłem tutaj będzie dobre? tzn. pod względem jakości? Czy powinienem kupić np. Valeo? Bo z tego co szukałem to raczej są sprzeczne opinie.
Matko 726 zł za sprzeglo do ts,drogo ja 700 dałem za valeo do jtd
-------
Autosklep24 zaprasza na zakupy. Dla Forum rabat 10% na hasło "alfaholicy".
W przypadku nagłej potrzeby rozmowy ze sprzedawcą![]()
proszę dzwonić 792 465-368
valeo dobre sprzegła mają , potwierdzam, ale wycieraczki to tragedia
widzę Bocian wszędzie sie doszukujesz na tym forum spisku przeciwko Tobiea może i ludzkości
w mojej GT slizga sie i musze wymienic kupic Luk czy Valeo