No to pięknie. Założę dystanse z powrotem - nie mam z tym problemu - dzięki za info.
Odnośnie rozpórki to właśnie nad tą OMP się zastanawiałem chyba, że ktoś ma używkę do odstąpienia. Auto nie jest z dwóch składane ale było jeżdżone całe życie po polskim mieście i jak je kupiłem to było tak wytłuczone, że nawet drzwi luźno klekotały. Teraz zostały mi do opanowania jedynie plastiki w środku bo też się wszystko rozluźniło i trzeszczy. Nie mniej jednak ja mam koło siebie mocno dziurawe drogi a jeżdżę odrobinę szybciej niż działkowcy w czapkach stąd szukam może niuansów ale dla mnie ważnych.
Chętnie zatem łyknę używkę jak ktoś ma. Co do dolnej rozpórki to zdaję sobie sprawę, że to może być prawdziwy efekt ale boję się kolein, których mam dużo na co dzień. Kto jeździ przez Włocławek krajową 1 do Torunia to wie o czym mówię.
Zawias chyba faktycznie zmoczyłem bo władowałem amorki Monroe i ponownie tego w życiu nie zrobię. Generalnie były tanie ale wcześniej też kiedyś we fiacie jeździłem na Monroe i muszę powiedzieć, że osobiście nie miałem do czynienia z gorszymi amorkami.