Jak w temacie oraz jakiej firmy polecacie?
Motor 3.0
Wystepuja lepsze i gorsze czy to jeden grzyb???
Przy okazji co jeszcze w tylnym zawieszeniu warto zmienic zeby sie nie sypalo za czesto?
Dodam,ze planuje zakladac gwint![]()
Jak w temacie oraz jakiej firmy polecacie?
Motor 3.0
Wystepuja lepsze i gorsze czy to jeden grzyb???
Przy okazji co jeszcze w tylnym zawieszeniu warto zmienic zeby sie nie sypalo za czesto?
Dodam,ze planuje zakladac gwint![]()
http://www.inter-rally.pl/product-po...995-2006-.html
tu masz cały zestaw w dobrej cenie, do tego łączniki stabilizatora:
http://allegro.pl/lacznik-stabilizat...956099426.html
sprawdź w jakim stanie masz gumy na sprężynach, odboje i dzwony do których są montowane odboje![]()
właściwie tylko powerflex dostępny
Perver, Ty kupiłeś tą czarną z wawy?
yess
Wisi juz na podnosniku i doprowadzamy do porzadku wszystkie pierdoly![]()
<zazdrość>
to wnętrze...
sam się na nią czaiłem
masz ubezpieczenie od kradzieży? :]
co tam w końcu było uszkodzone w silniku? bo nie doczekałem się odpowiedzi sprzedającego...
wiesz gdzie masz jak najszybciej temat założyć?![]()
bedzie sie czym chwalic to zaloze
Poki co trwa zbieranie gratow do bierzacych napraw i mam nadzieje zrobienie jednej z najbardziej rozpoznawalnych GTVek w PL
Silnik jest super!!! Nie bylo zadnego remontu, tylko przelozyli silnik z poprzedniej zgruzowanej GTV. Koles mega zakrecony... Jego tata ma tez Spidera wiec tak rodzinnie Alfisci.
Mlody chlopak,wiec auto wiecej stalo niz jezdzilo przez 2 lata, od momentu kiedy przywiezli bude z zatartym motorem z DE.
W sumie z tego co mowil to zrobil przez 2 lata max 2000km.
Wersja srodka to bylo widac jaka,ale po fotkach mialem nadzieje,ze lepiej troche utrzymana.
Kupe takich pierdolek w calym aucie, zwiesniaczonych przez jakiegos barana w DE,wiec mam co robic
Taki amatorski "tjunig"
Ogolnie auto troche zaniedbane,bo stalo sobie glownie w garazu i sie kurzylo wiec trzeba je troche wypiescic.
W kazdym razie wzialem sie juz do roboty,bo sezon za chwile![]()
jak Ci zbrzydnie dopieszczanie to biorę od Ciebie za 6 koła...
![]()
jak skoncze to chyba za 26
O ile bede mial zamiar ja kiedys sprzedac...