BOOMBA, i kolejne klasyki w stylu
- Karol, gdzie masz żonę?
- Nie żeń się... !
ha ha ha![]()
BOOMBA, i kolejne klasyki w stylu
- Karol, gdzie masz żonę?
- Nie żeń się... !
ha ha ha![]()
Oj tam, może na następny spot uda się w końcu moją drugą połowę zaciągnąć![]()
Pochwal sie pomyslami, moze i mi uda sie kiedys zobaczyc tylu Alfaholikow i ich alfy na raz;P no i zobaczyc jakas ekipa jestescie i sie wkupic ;P
Sporo tych fotek zrobiliście.A te kręgle kiedyś będą?![]()
Kręgle to mogą być w każdej chwili, z tym żadnego problemu nie ma. Sam bym chętnie pograł
A to spływ sobie rób
Przypomniałem sobie, że mamy w Grudziądzu bardzo ciekawe pole paintaballowe, zrobione "z jajem"Atomice się nazywa, nawet znam trochę właściciela, a wygląda to tak:
http://www.killingbrigade.pl/?q=atomice
Nigdy nie bawiłem się w taką wojnę, ale słyszałem, że zabawa jest zajebista i to niezależnie od płci i wieku :] Wśród takich przeszkód można się bawić w Capture the flag
Druga opcja na spota to mecz w piłę na OrlikuCG vs CSW+CB ?
![]()
Na paintballa się piszęmecz mnie nie interesi, nie lubię piłki nożnej
BTW. Sam wspominałem Abidibiemu, źe chętnie bym pouczestniczyl w laserowym paintballu, idealny na obecną pogodę
Tyle, że najbliżej takie coś w Bydzi jest... www.laserfight.pl
będą na następnym spocie w Toruniu, to już praktycznie pewnew Świeciu zapewne w późniejszym terminie
O paintballu sam myślałem, więc się piszę. Ale moim zdaniem lepszy normalny niż laserowy- większa zabawaNa mecz piłki też się mogę pisać, ale nie jara mnie to już tak bardzo
- - - Updated - - -
Ty, Golfa mają na tym placu paintbalafaktycznie pole zrobione dość ciekawie
Ale myślę, że można to zorganizować w terminie marzec-kwiecień, żeby było cieplej.
Od razu mówię, że chcę Grzecha u siebie w drużyniePanie wojskowy, przydasz się Pan
![]()
Mam dokładnie to samo co Grzechu, piszę na wszystko i wszędzie!A poważnie mówiąc, mieszkam 2 kilometry od tego Paintballa a nigdy tam nie byłem... Ale co do piłeczki, to tak najlepiej jakoś wczesną wiosną - żeby zaliczyć parę rozgrywek za wczas, bo teraz człowiek sztywny i obolały po ostatnich driftach w Gródku
Mi kiedyś przez myśl przeszedł pomysł z -> http://www.lisie.pl/ ale to coś dla ludzi ze stalowymi nerwami i grubszym portfelem. Co do tej drugiej kwestii miałbym tam wtyk, także grupowo byłoby o wiele taniej...![]()