to nie są plany... to są nocne polucje Sergio.....
to nie są plany... to są nocne polucje Sergio.....
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
Hehe
Obyśmy byli tylko złymi prorokami![]()
czemu, polucje są przyjemne
problem w tym, ze jego polucje są przyjemne dla niego, dla nas mniej
czarno na białym widać, o czym piszę tutaj od lat: facet nie wie co robić. Kompletnie nie wie. Ma wielką władzę ale nie ma żadnej koncepcji ani pomysłu.
Sergio! Ragazzo! Amore mio! Dove si trova la bella Giulia?
No wypada mi się zgodzić w temacie Pana w sweterku.
Niestety grupa w europie będzie cieniować VAG.
Sorry za ot ale przypomina mi sie taki filmik a propos Serdzio w temacie Alfy romeo giulii i alfy w ogole :-)
http://youtu.be/yrc3lFCPbn0
No, Panie i Panowie, będziemy się bujać Ferrari po prostu:
http://europe.autonews.com/apps/pbcs...#ixzz2JUZTFEQA
Myślę, że Sergio powinien zmienić dilera, bo ten mu podsuwa już zbyt mocny towar. Ale mógłby mi dać na niego namiary. Dobrze, że już doszedł do wniosku, że obecne silniki nie są godne nazwy "Alfa Romeo" na pokrywie silnika. No i zakładam, że Ferrari nie będzie opracowywać dla Alfy genialnych diesli, tylko wreszcie zrobią porządnego benzyniaka. Chociaż już pewnie nie wolnossaka
.
Ostatnio edytowane przez radosuaf ; 31-01-2013 o 10:12
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Już "od jakiegoś czasu" mówi się, że Giulia już za rogiem...![]()
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
jak juz sobie tak fantazjujemy ...to pomyslcie o pieknej wizji i konkurencji dla M4/RS5/C63 w postaci Julki z peknym silnikiem V8 od Masy ... jak np z 8c ... echhh sie rozmarzylem
![]()
i srodek to 4 piekne kubelki w alkantarze ... dobra ide ochlonac![]()
Dokładnie.
Mówi się że Yeti widziano.