Może nie dzisiaj, ale ostatnio z wielką wprawą urwałem tą dźwigienkę od otwierania maski![]()
Jednak to przegub się rozsypał, ale dziś przez kumpla został wymieniony![]()
o dzięki , jutro sprawdzę czy działa ... A w mojej belli zaczęło piszczeć coś na pasku wieloklinowym , chyba pompa wody ;/// i jeszcze jedno pytanie , potrzebuje przedni zderza ale.... w kolorze azzurro nuvola 414 b![]()
a ja wymienilem tylna klamke ktora osobiscie urwałem... teraz sprobuje ta stara zregenerowac, ciekawe czy sie uda.
Ehh ja to jestem drewniak. Szukałem impulsatora prędkości , a odkręciłem czujnik światła wstecznego. Przykręcając strzelił mi przy samym gwincie.
Teraz nie da rady odkręcić. http://wstaw.org/m/2013/02/03/DSC01834.JPG
Będę musiał jakiegoś spawacza szukać dospawa śrubę odkręcę i najgorsze trzeba będzie nowy kupić.
Czy pasują jakieś od fiata bo nie chce mi się z neta zamawiać i płacić za wysyłkę.
A impulsatora jak nie znalazłem tak nadal nie wiem gdzie on jest .
Chciałem wyczyścić przepływkę, bo nie było różnicy między jazdą z nią i bez niej i tak ją wyczyściłem, że ją uwaliłem. Teraz na podpiętej auto w ogóle nie chce się odpychać, jakby był wolnossący, do 100 w minutę (serio):/ I muszę kupić nową ;( Do tego nie wiem czy przez jazdę bez niej nie padnie mi sonda:/