nie wiecie czasem czy bedzie w Rzeszowie bo chetnie sie wybiore i obejrze....![]()
nie wiecie czasem czy bedzie w Rzeszowie bo chetnie sie wybiore i obejrze....![]()
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Bija zapraszamy do stolicy, swoim V6 troche docisniesz i w 3 godziny jestes w WarszawieNapisał bija22
Póżniej 2 godziny w warszawskich korkach i jestes na miejscu :wink:
kto potem zarobi na te mandaty... :mrgreen:Napisał rafter
bija22 i Alfa156 V6 są powody do mruczenia
...i do płaczu
Czy ktos wie cos wiecej na ten temat? Z checia bym sie wybral ale nie wiem gdzie szukac jakichkolwiek informacji i czy powyzsze, tj. ograniczenie dostepu dla "szarych", jest prawdziwe.Napisał AR_33
Wiadomo w jakich godzinach?
Impreza odbywa się w POL-CARze początek jutro o 18, w środę 8C będzie we Wrocławiu.Napisał FredF
No wlasnie, impreza o 18...
Pisales wczesniej ze impreza tylko dla zaproszonych FAP i dziennikarzy. Chcialbym po prostu przyjsc i obejrzec to cudo
A jako ze jestem tylko "szaraczkiem" to nie wiem czy bedzie mi dane ja zobaczyc, stad moje pytanie o ktorej sie wybrac...
Skad sa w ogole te informacje o 8C? Nigdzie nie moge sie doszukac... pewnie tylko dla wtajemniczonych.
Cholera ze w Szczecinie nie mamy salonu Alfy Romeo![]()
gdyby to był wekend to wybrał bym się jakims srodkiem lokomocji i podskoczył do Pyrladii...![]()
Hmmm ale ciekaw jestem czy nie lepiej mi by było sie bujnąc do Berlina... tam zapewne tez będzie .... chyba ze juz była... :?
W Warszawie nie tylko u Dukiewicza będzie gościć 8C
http://www.alfaromeo.pl/?q=9&id=90
Oby to nie była impreza zamknięta
Z tego co wiem to Autoarystokracja jest imprezą zamkniętą i 8C będzie tam tylko przez chwilę. Nie wiem jaka wersja tam będzie ale z tego co udało mi się dowiedzieć i potwierdzić to u Dukiewicza będzie czerwona z czarnym wnętrzem. Z pewnością nie jest to wystawówka bo znam osoby które ją tankowały. Do zobaczenia osobiście będzie w czwartek (18.08.2008) od ok 11 do 18. Po 18 będzie impreza zamknięta. Dodatkowo oczywiście będzie MiTo i jedyny w Polsce biały Spider, którym jeździ Pani Dukiewicz
.
![]()
Już się nie mogę doczekać. Do zobaczenia.