Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Temat: Alfa 166 z Radomia

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

Cytat Napisał cuma_borek Zobacz post
    odpusc sobie, bylem niechcacy to padło ogladac, oprocz dachu nie bylo elementu gdzie nie łamała sie szpachla, miejscami nawet zdarzyla juz odpasc, miernik tylko na blotniku tyl pokazal 750um, na reszcie samochodu nie dalo sie zrobic pomiaru, silnik pracowal dziwnie, jakos tak dudnilo z niego i nie byl to wariator ani panewka, a dzwiek byl jakby mial dziure w bloku choc wiem ze to nie mozliwe, w srodku syf, rozruchane fotele, ogolnie stracilem 10minut zycia, sprzedajacy chcial ja oddac w akcie rozpaczy za 5tys, bo mowi ze zona nie chce jezdzic i ale musi sprzedac a ma ja 3 dni, bo zamienil na cos tam,
    borek ona była kiedys wystawiona z padniety silnikiem za 2500

myszoskoczek
    Gość

Domyślnie

A wy nadal nie rozumiecie, ze te auta maja taką opinię w całej europie, a nie tylko w Polandii.

W sumie to nei ma sieco dziwić, na każdym forum klubowym zachwalają swoje

Zycze powodzenia w sprzedaży najbardziej niezawodnych aut na rynku

Użytkownik Znawca
    Auto
    AR 166 busso / AR 166 jtdm / AR 166 jtd / AR 156 jtdm / AR 156 jtd / AR 147 jtdm

Domyślnie

dziękuje w imieniu wszystkich tu obecnych za otwarcie oczu ,dlaczego powiedziałeś nam to tak późno? DLACZEGO? ja zabrnęłem już całkiem w ślepą uliczkę kupując trzecią alfę ale dzięki twoim głębokim przemysleniom popartymi wieloma przykładami postaram się więcej tego nie robić. Dziekuję wybawco

Użytkownik Ogier
    Mieszka w
    MMz
    Auto
    159 1.9 JTDm | EX 166 2.4 JTD

Domyślnie

ojej moje dawne 1z w audi- podobno niezniszczalne psuło się i sypało równo, nie wspomnę o lejących turbinach, żalących się na forum audi, że nie chcą palić, nie wspomnę również o kołach zębatych wału- klinach, nie wspomnę również o kątach wtrysku i nie chce mi się wymieniać ;D też mam przykre doświadczenia a i wcale najtańsze nie było. Z Włochami żadnego problemu, Bravo 1.9 TD to jest silnik nie do zaje.... a nie smieszny TeDeI 1z / afn.

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Ja nie powiem zlego slowa o audi bo KAZDE auto sie psuje. Na kazde wydaje sie pieniadze na naprawy. Ale ze swoich trzech (w sumie to czterech bo seicento nie licze) samochodow to wlasnie w audi przydazyla mi sie najgrozniejsza awaria gdzie zjezdzajac z gory w scianie deszczu wycieraczki przestaly dzialac. Najwiecej pieniedzy na naprawy wpakowalem wlasnie w audi. Z racji tego ze bylo to quattro wymiana glupiego lozyska z tylu byla jakims dowcipem. No i moja przygoda z audi quattro skonczyla sie tak ze na zakrecie na mokrej nawierzchni odjechal mi tyl i samochod doszczetnie zniszczylem. A podobno quattro to taki super naped, jezdzi sie jak po sznurku. Jednym slowem Wszystko zwiazane z audi, VW to przereklamowane badziewie. Jesli chodzi o moja obecna alfe, zrobilem nia narazie 8000 od kupna czyli przez pol roku i jedyne co musialem wymienic to wahacz i przednia szybe bo dostala z kamienia... Tak ze jarek gdyby nie niefortunna przygoda z audi juz dawno Twoja 166 bylaby u mnie... Taki woz za takei smieszne pieniadze? Serce sie kraje.

myszoskoczek
    Gość

Domyślnie

To skąd tak niska cena Alf w Europie ?

Ciekawostek na temat 1z/afn'a nie będę komentował, bo widać tu zapatrzenie na jedyną słuszna prawdę. Pełno jest tych silników z przebiegami po 600-700tyś, widzieliscie alfę która tyle wytrzymałą ?

Użytkownik Znawca Avatar kubicze
    Mieszka w
    Wrocław, Poland
    Auto
    AR Spider 3.0 V6 98 rok Hardtop

Domyślnie

2.4 jtd tyle zrobi, ostatnim takim autem był merc 124
    Była AR 166 3.0 V6 24V, 156 GTA, 164 3.0 V6 12V
    Jest Spider 3.0 V6

Użytkownik Znawca Avatar szkodnik
    Mieszka w
    Radom,okolice
    Auto
    była 156:)jest GT Q2

Domyślnie

niska cena bo jest duzo takich ludzi jak ty aly niemiałes a duzo wiesz pewnie od mechaników co na oczy alfy niewidzieli)))))ja tam jestem zadowolony zniskiej cenny poco przepłacac za audi,vw o np 2.0disla hehe ten to nawet 150 tys i padaka,a pozaty to dupowozy alfa to fajnie wygląda i jezdzija widziałem 156 w dislu prawie 500tys miało,
    Cytat Napisał myszoskoczek Zobacz post

Ciekawostek na temat 1z/afn'a nie będę komentował, bo widać tu zapatrzenie na jedyną słuszna prawdę. Pełno jest tych silników z przebiegami po 600-700tyś, widzieliscie alfę która tyle wytrzymałą ?

Użytkownik Maniak resoraków
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Peugeot 407SW, EW10A

Domyślnie

Nie wiem moze patrzysz na jakies sztrcule bo jestes z tych ludzi ktorzy szukaja okazji a pozniej placza ze alfy sie psUJOM. Ja wchodzac na EUROPEJSKA strone zauwazylem pare fajnych egzemplarzy... Niestety sa tak tanie ze mnie na nie nie stac...

http://www.autoscout24.ch/de/d/alfa-...00&yearto=2003

Linki do szwajcarskeigo portalu aukcyjnego bo powszechnei wiadomo ze tam sa najlepiej zachowane samochody w europie.

Użytkownik Ogier Avatar artur76
    Mieszka w
    Białystok
    Auto
    166 V6

Domyślnie

A wy nadal nie rozumiecie, ze te auta maja taką opinię w całej europie, a nie tylko w Polandii.

W sumie to nei ma sieco dziwić, na każdym forum klubowym zachwalają swoje

Zycze powodzenia w sprzedaży najbardziej niezawodnych aut na rynku
    Nie karmić trolla Pryszczaty 15-to latek zarejestrował się tutaj, aby niczym Eurotax obliczać wartość naszych aut... No proszę cię.