Musisz wyciągnąć radio tu masz instrukcję jak to zrobić : http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...nym_radiu.html
Ja radio wyciągnąłem za pomoca po prostu gwoździ. Bierzesz 4 gwoździe w miare długie chwytasz je miedzy palec serdeczny a mały a wskazujący i środkowy. Ściskasz i ruchami góra dół wychodzi w mgnieniu oka. Sam kabel zrobiłem a nie kupowałem gotowego na allegro. W saturnie kupiłem przedłużke kabla z dwoma złączami "jack" ( chyba 1.5m) jedną str obciąłem i założyłem najmiejsze końcówki żeńskie jakie są. Zabezpieczyłem koszulkami włożyłem i smigam juz tak od 15 tys km. Jakość super ale dużo zależy też od sprzetu jakie podłączasz.
Kiedyś jeszcze w poprzednim aucie, posiadałem takie coś, jednak jakość była tak słaba że wywaliłem to do kosza.
Jakość jest jak na CD więc ja z tego rozwiąania jestem bardzo zadowolony.
Może ja trafiłem na jakiś słabszy transmiter. Fakt było to jakieś 3 lata temu![]()
Polecam CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM. Kolega pampik pisał o bardzo dobrej jakości w odniesieniu do kabla AUX podłączonego do radia, a nie transmitera.
Nie no... lepiej się wymądrzyć![]()
Ok a jak wyglada sprawa podlaczeniem kabla do radia ze wzmacniaczem?
Z tego co zauwazylem to w to miejsce jest podpiety wzmacniacz, po odpieciu wtyczki cisza a na dodatek nie wyswietla sie opcja aux;-)
W sprawie transmitera to jakosc nie powalala w moim przypadku
ale byla to raczej tania zabawka.
Pozdrawia.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ostatnio edytowane przez FISHA159JTDM ; 11-02-2013 o 02:18