Kolego w Grudziądzu jak lecisz tranzytem i koło shella skręcasz lecisz do pierwszego ronda i w prawo i tam jest kontrola powypadkowych samochodów czy coś tam takiego i ostatnio widziałem że koleś dość AR tam ma i jest ogarnięty co do cen i w ogóle!
Kolego w Grudziądzu jak lecisz tranzytem i koło shella skręcasz lecisz do pierwszego ronda i w prawo i tam jest kontrola powypadkowych samochodów czy coś tam takiego i ostatnio widziałem że koleś dość AR tam ma i jest ogarnięty co do cen i w ogóle!
a macie jakies namiary na tych gosci?
Siemka, miedzy Inowrocławiem a Bydgoszcza, w złotnikach k. na zakrecie przy szkole skrecasz i jedziesz prosto, jest szrot (ma czesci do alfy) 889389199 zapytaj dokładnie czy ma tego grila![]()
a chętnie zrobie sobie grilla![]()
no ale przyznaje Ci racje![]()
Jak będziesz robił grill party to się wkręcamteż lubię grillowania
![]()
za warlubiem przed Nowym koles tez ma alfy sciaga zza granicy i moze on cos miec po prawej stronie przed zakretem tylko tyle pamietam![]()
Co do części na szrocie w Plewnie to możecie pisac na priv do mnie albo tutaj. Dość często tamtędy latam a jak nie to mój ojciec ma tam jakiś kontakt.
Niestety tam nic nie maja, ale dziekuje Adrian. Ok chlopaki sprawdze jak nie dorwe nic na allegro w koncu ;P
Remas a powiedz mi jeszcze raz co tam dokładnie potrzebujesz?? Popytam wśród znajomych.