Lewą /czerwoną/
Prawą /czarną/
Bez różnicy, obie dobre
No bo kto bogatemu zabroni?
Ale na basen zdecydowanie wystarczy taki żeby się owinąć raz
Co myślicie o zestawach ręczników w kilku rozmiarach? i/lub jakimś kocu?
Kiedyś.. chyba w lidlu kupiłem fajny koc z taką jakby folią aluminiową od spodu. Elegancko się składa zapina rzep i jest rączka. Nie mam pojęcia gdzie, za ile, ani czy w ogóle można by coś w ten deseń ogarnąć.. ale na pewno nie trzeba by się martwić, że nawłazi piachu albo, że trawa mokra![]()
Mam nadzwyczaj prosty smak: zawsze zadowala mnie to, co najlepsze.
ja tam jestem zaten koc plażowy może niekoniecznie by mi się przydał, ale ręczników nigdy za wiele, więc wezmę w każdym rozmiarze
myślę, że dobrze by wyglądał w kolorystyce jak większość gadżetów, czyli czerwony z białym haftem
![]()
Peter - to jest świetny pomysł z tym kocem z aluminium od dołu i zapinanym na rzep, takie są faktycznie najlepsze
A może coś takiego okleina lusterka wewnętrznego. Fajnie by wyglądała np. flaga włoska. Coś takiego jest obecnie oferowane w Peugeot 301 http://www.peugeot.pl/media/deliacms...587-0f8476.pdf - strona 13. Pozdrawiam
ja jestem (jak zwykle) za, tylko, że sporo modeli musiałoby być. Sytuacja podobna jak z dywanikami
oo, są kalendarze i inne bajerki w klubowym sklepikupolecam zarówno kalendarze (i to nie z tego powodu, że na jednym ze zdjęć jest mój palec xD) i zestawy piśmiennicze, bo mam i to i to
swoją drogą co do mojego palucha na fotce... Flat, wszelkie prawa autorskie zastrzeżone
![]()
Ostatnio edytowane przez Abidibi1509 ; 14-02-2013 o 15:20
Ja bym sie skusił na ładne rygielki drzwiowe jakie kiedyś ktoś wykonywał na forum, bodajże aluminiowe z logo alfy. Fajnie to wyglądało.
Jeśli mogę coś zasugerować ;>
Jakiś czas temu była tutaj mowa o kalendarzach biurkowych. Czy może coś w tej kwestii ruszyło?
Myślę że jest to gadżet dobrze reklamujący klub no i (co najważniejsze) pożyteczny w biurze/domu
Jeśli byłoby to możliwe to proponowałbym coś na ten styl : http://kalendarze.versoprint.pl/kale...nalizowany-k10
+ kilka innych ;-)