To nie kojarzę![]()
To nie kojarzę![]()
Pozdrowienia dla kierownika ze 147 na KOL***** widzianego w okolicach Olkusza. Awaryjki były![]()
Pozdrowienia dla alfaholika poznanego dzis na stacji benzynowej na brynowie![]()
Ziomek w 156 sedan z rej. 01WH , ktory skrecil w lewo z pasa do jazdy wprost i w prawo w Tychach na Budowlanych... ogarnij sie!
Wysłane z mojego GT-I9000
pozdrawiam czarną 156 na ramkach rej SJ - widziana na skrzyżowaniu przy realu w Mysłowicach wczoraj ok 16.40![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Pozdrowienia dla 156 SJ czerwonej z czarna maska i zderzakiem, która przejeżdżała przez szopienicie dzisiaj przed 16 :>
dzisiaj ok.16 w knurowie pod tesco, stala 166 przed fl na ramkach :-) miala flage wloch na lusterku i zaciskach :-)
stalem kilka metrow obok :-) :-) niestety bez ramek klubowych, bo komus sie kilka dni temu spodobaly...
pozdrawiam,
adam
pozdrawiam kierowce AR 159 w ustroniu na światłach stała i kolega przypatrywał się mojej AR 147 jadącej w kierunku Katowic ja pomachałem.
Pozdrawiam również wszystkie AR jakie widziałem na trasie E75 Będzin Szczyrk, Wisła, Istebna, Ustroń, i 81 powrót do Będzina.
Dadasiek przypuszczam że ta AR 166 była kolegi Seweryna z moich okolic niedawno ją sprzedał.