Dobrze , mnie tam zawsze oczy lecą na cycki
A żeby ot nie robić, to fakt, ajzol mógł by być czarny, roboty niewiele, a nie będzie dawać po gałach. Choć pewnie od kierowcy tego nie widać
Dobrze , mnie tam zawsze oczy lecą na cycki
A żeby ot nie robić, to fakt, ajzol mógł by być czarny, roboty niewiele, a nie będzie dawać po gałach. Choć pewnie od kierowcy tego nie widać
Nie każdy ma taką siateczkę, ale nie fajnie wygląda jak jest rozciągnięta![]()
Siateczka moze i ok. Tylko dostep z pozycji kierowcy mocno utrudniony ...
Wysyłane za pomocą Tapatalk 2
Fakt rozciągnięta wygląda kiepsko, ale chyba lepsze to niż wiercenie dziur gdzieś w kokpicie.
Z dostępem nie jest tak źle, wystarczy się lekko odchylić w prawo (w stronę nóg pasażerki) i wszystko widać jak na dłoni.
Pewnie lepszy dostęp jest jak radyjko wciśniete pomiędzy fotel pasażera a tunel środkowy, ale mi jakoś nie podeszło siłowe wciskanie tam radia.
Wysłane za pomocą Tapatalk 2
Witam.
Ja wcześniej używałem UNIDEN 520XL PRO jednak z powodu braku pomysłu na montaż skusiłem się na lafayette venus + antena Sirio ML 145 i mogę gorąco polecić Wszystkim. Centralka leży pod siedzeniem, a gruszka jest pod ręką. Przy montażu nic nie wierciłem, łamałem itp. Kable anteny idą pod uszczelkami, a uchwyt gruszki po lekkim podgięciu idealnie pasuje między kokpit, a panel środkowy. Na ALLE-drogo można kupić specjalne uchwyty plastikowe - NIE WARTO. Polecam takie rozwiązanie.
Ostatnio edytowane przez pablop ; 11-02-2013 o 21:00
156 Sportwagon 2,4JTD 2000r - była
159 Sportwagon 1,9JTDM 2006r - teraz
Mam właśnie takiego Unidena w aucie. Przymocowałem do spodu podłokietnika plastikową opaską zaciskową. Radyjko mam pod ręką, nie rzuca się w oczy, jak nie używam w parę sekund demontuję.
Ja mam uniedena ale gabarytowo jest potężnymodel chyba 68XL.Jeżdżę sam więc zwykle leży na fotelu pasażera, na postojach leci na dywanik pasażera.Nie mam na nie pomysłu, jest po prostu za duże ale zal go się pozbywać bo jest świetne.Zresztą przekładam między różnymi autami więc na stałe nie bardzo chce mi się go mocować.