ile za nie kamal za te 235 ?
- - - Updated - - -
mialem Toyo Proxes T1 Sport w poprzednim sportowym aucie i sa mega zajebiste oponki na kazde warunki .
ile za nie kamal za te 235 ?
- - - Updated - - -
mialem Toyo Proxes T1 Sport w poprzednim sportowym aucie i sa mega zajebiste oponki na kazde warunki .
RAFAŁ ...![]()
Dzieki za odpowiedz teraz nie wiem co robic szkoda opon...
Alfa Romeo Giulietta 2.0 TCT <- Jest
Alfa Romeo 147 1.6 T.S <- Jest
Alfa Romeo Mito 1.6 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 147 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 156 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW Ti 2.4 JTDm Q-tronic <- Byla
Alfa Romeo GT 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm <- Byla
Alfa Romeo 156 Selespeed <- Byla
Alfa Romeo 145 1.8 T.S <- Byla
Z koreańskimi/chińskimi oponami jest tak - są modele bardzo dobre, o wręcz nieprawdopodobnie korzystnym stosunku cena/jakość, a są też modele typu mega syf, których trzeba unikać jak ognia. Jeśli chodzi o np. zimówki to mega pozytywnie zaskoczony byłem Nexenami Winguard oraz Nexenami Winguard Sport. Te ostatnie okazały się rynkowym hitem, bo za cenę na poziomie 60% tego, co się płaciło za np. Continentala, dostawało się oponę o praktycznie takich samych walorach trakcyjnych - przez to model ten został praktycznie totalnie wyprzedany w hurtowniach. Tak samo kiedyś chińczycy robili oponki GoodRide o bieżniku będącym wierną kopią GoodYeara UG GW3 i była to jedna z nielicznych chińskich opon, która prezentowała prawdziwie europejską jakość i osobiście jeździło mi się na nich dużo lepiej, niż np. na Dębicach Frigo 2 - przy cenie odczuwalnie niższej za produkt chiński.
WWW.AUTKA.PL - kompleksowa obsługa samochodów
Ja kupilem Nokiany ZG3 225/50R17 i po sezonie letnim jestem mega zadowolony(a lubie szybka jazde) i z reka na sercu moge polecic ale nie sa raczej tanie ;/
Witam ja zakupilem NEXEN P6000 za 1600PLN i powiem wam dla mnie bajka. Zero wibracji zadnego myszkowania po drodze. Moge szczerze polecic.
Słaba to rekomendacja - brak zbaczania z toru jazdy....
ja mam zimowe GoodRide i sa naprawde dobre a za komplet dalem 1200 zł nowki , inni jezdzili jak szmaty po sniegu i nie mogli ujechac a ja smigalem i to ostro
RAFAŁ ...![]()
A używał może ktoś Nankang AS 1?
Dodam tylko że 205/50/16 w normalnych pieniądzach za dużego wyboru nie ma. Dodatkowa zaleta to rant ochraniający felgę - przy tym profilu na Wrocław bardzo przydatny (z doświadczenia wiem że niezbędnymam KU31 205/50/16 w focusie, za 350/szt nie jest źle - powtarzam cena/jakość=OK. Trzeba uważać jak temp. otoczenia spadnie poniżej 10 stopni i jak mokro - można się zdziwić. Jak ciepło i sucho to są bdobre.). Proponuję zwrócić uwagę na FALKEN-y, np. FK452 , jakość cena = OK.
czy pomiedzy oponami 225/50/17 a 225/45/17 jest duza roznica w komforcie ?
bo roznica cenowa jest znaczaca...