No z tą jakością jak na CD to bym dyskutował, nie mniej jest to najlepsze jakościowo [dla dźwięku] rozwiązanie! Poza podpięciem poprzez złącze USB oczywiście![]()
tu dużo zależy od jakości sprzetu jaki podpinasz i jaki ma odtwarzacz. Podpinałem już pare tel ( SGSII gra najlepiej ) blackery 9780 było OK a teraz w lumi 800 było bardzo dobrze ale po aktualizacji do win 7.8 i zmianie odtwarzacza jest gorzej ale ogólnie OK. Więc jak widać nawet na jednym sprzecie w zależności od oprogramowania może być różnica w jakości odtwarzanych plików.
ja kupiłem okazyjnie na spróbowanie takie coś:
http://allegro.pl/bpr-r48-transmiter...348116702.html
generalnie lipa. Pilot słabo zbiera, o tym bluetooth można zapomnieć działa tragicznie. EQ jest bardzo słaby. Jak słucha sie dość cicho jest ok, głośniej strasznie szumi
Ktoś ma takiego:
http://allegro.pl/bk544a-transmiter-...382410615.html
Ja zakupiłem ten z drugiego linku jakiś czas temu do swojej 159Lubię słuchać swojej muzyki w samochodzie i raczej dużą wagę przywiązuję do jakości i szczerze gra przyzwoicie
Chociaż wymagał ode mnie kilku przeróbek bo luźno trzymał się w gnieździe i po przejeździe po jakiejś nierówności po prostu się wyłączał... Lecz po małym zabiegu wtyczki trzyma i gra
No i ja zakupiłem w kolorystyce czerwonej, ładnie to współgra z ogólnym oświetleniem w 159
Chociaż z drugiej strony jakość może zależeć od samochodu, mój kuzyn zakupił taki sam transmiter i niestety u niego gra gorzej w Punciaku.
No właśnie mi ten mój gra dobrze tylko w jednym autku... Chyba przejdę się do jakiegoś mediaexpertu czy mediamarktu i jak będzie lipa to oddam
Ja też zakupiłem niedawno ten transmiter z drugiego linku. Rzeczywiście kiepsko w gnieździe się trzyma a co do jakości muzyki to tragedii nie ma trzeba tylko dobrą częstotliwość znaleźć
A czy ktoś może wie czy fabryczne radio z navi też ma możliwość podłączenia kabla aux?
Wyciągałem navi i żadnego AUX nie widziałem. W opcjach tez nie maPozostaje tylko cyfrowa zmieniarka mp3
Alfa Romeo 146 1.4 TS '98, 156 1.8 TS '00, 159 1.9 JTDM '05