Własnie nigdzie nie wyczytałem bo ani nie napisałeś czy gładkie ani czy GT wiec skąd mam wiedziec jakie miałeś? Wróżbitą nie jestem, a o pękaniu wierconych już pisałem. Pękają chyba wszystkim. Odlew jest ten sam co gładkiej dodatkowo osłabiony otworami to jest tylko bajer wizualny jesli ktoś myślał, ze tarcze wiercone i nacinane za 200zł są na tor to sorry winetou. Zimmermann sport też pękają, a kosztują ponad dwa razy tyle, poszukaj sobie fotek na necie, ATE PD nacinane znowu się gną. Brembo ORO jedynie dają rade bo podobno one nie są nacinane tylko tam odlew jest z wgłębieniami (tak przynajmniej na SR pisali) wiec tarcza nie jest osłabiona ale ORO to już zupełnie inna liga. Na przyszłosc pisz dokładnie co miałeś bo nie każdy śledzi dokładnie historie twoich modyfikacji. Napisałeś, że popękały Ci mikody wentylowane, a wentylowane są zarówno GT jak i gładkie dopiero po stronie dyskusji piszesz, ze popękały Ci GT, a o tym to wiadomo od dawna bo cały temat był na forum o reklamacjach na GT. Na wentylowane gładkie nikt nie narzekał wiec stwierdzenie, ze wentylowane mikody są do dupy mija się z prawdą bo nie precyzujesz o które chodziło, a później masz pretensje, ze ktoś nie wiedział, ze o GT chodzi. Wystarczyło po pierwszym moim poscie napisać magiczne słowo, że masz GT i by było po dyskusji bo pękające GT to oczywista oczywistość o czym pisałem sam i strona klepania mniej
Przekalkulowałem i zmiana przednich na 330 tylnych na 27X + zakup kompletu kół na zime to jest jakieś 5K zł wiec dziękuje bo zwykła 147ka z JTD 8v nie jest warta takiej operacji już wole wrzucić zestaw o którym pisałem wyżej wydać 1K zł i mieć b.dobry zestaw do codziennej jazdy. Reszte odłożyć i pomyśleć o GTA. Podwajanie wartości JTD mija sie z celemCo do tarcz. Jeśli myślisz o swapie na 305/310/330 wtedy bardzo polecane są Brembo/Febi/Delphi.![]()