Strona 11 z 17 PierwszyPierwszy ... 234567891011121314151617 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 164

Temat: Sylwester 2008 Alfaholików!!!

Administrator ds. zlotu Romeo Avatar fr33
    Mieszka w
    Czestochowa, Poland
    Auto
    164 Super TS

Domyślnie

jak juz pisałem do Kate, nie dam rady bawić się z Wami w sylwestra bo - dzisiaj zobaczyłem grafik do końca roku z dyżurami.. noc sylwestrową spędze "pod telefonem" najgorsze jest to ze nic sie zmienic nie da

przepraszam Was i życze miłej i udanej zabawy...
    Jurajski Klub Alfa Romeo
    www.jkar.org

Warsztat samochodów włoskich
    www.flar-ital.pl

Dorabianie części, elementów itp na zamówienie - kontakt PW

DDEvil
    Gość

Domyślnie

Dobrze ze kolega tam dzwonil bo ja dopiero niedawno do domu wszedlem z pracy i niestety nie mialem kiedy dzwonic.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Szczecinek

Domyślnie

Fred poszło na PW.
    KaKa

Kate
    Gość

Domyślnie

http://nadpotokiem.brenna.pl

Dzwoniłam i już wszystko wiem.

Cena (osoba dorosła): 600zł
    Termin: 29 XII - 03 I
    3 posiłki dziennie (zaczynamy obiadem, kończymy śniadaniem)
    W cenę wliczona jest zabawa Sylwestrowa (jedzonko, alkohol - szampan oraz wódka - oraz zespół muzyczny - ponoć grają wszystko)

Informacje dla rodziców
    Pociechy bardzo małe - GRATIS DD
    Takie które już coś pałaszują i przede wszystkim zajmują miejsce przy stole płacą tylko za wyżywienie, jeśli nie zajmują łóżek tzn. śpią z rodzicami lub na materacu. Na Sylwestra nie będą miały miejsca "siedzącego", ale za to nie płacą nic więcej. Koszt dziennego wyżywienia - ok. 45zł

Do końca tygodnia mamy wysłać zaliczkę w wysokości 20%. Miejsca wstępnie są zarezerwowane więc osoby zainteresowane proszę o POTWIERDZENIE chęci wyjazdu i jak najszybsze wpłacenie zaliczki na konto Freda. Kto jeszcze nie ma danych do przelewu niech się zgłosi do niego na PW.

Użytkownik Świeżak Avatar Dario_83
    Mieszka w
    Jedlnia Letnisko
    Auto
    AR 159 1.9 JTDm 2008 AR 156 2.4 JTD 2003

Domyślnie

No niestety, my z narzeczoną nie pobawimy się z Wami Doszliśmy do wniosku, że sobie odłożymy na wesele te pieniążki i będzie już zaliczka na salę Sami rozumiecie (Ci, którzy wyprawiali wesele, jaki to jest koszt), każdy grosz się liczy Życzę Wam udanej imprezy, na pewno tak będzie z takimi Wariatami - Alfaholikami

adasco
    Gość

Domyślnie

Przykro mi, my rezygnujemy. Bez owijania w bawelne, powiem wprost - za drogo, oczywiscie DLA NAS. W stalej placowce, za 800 od lba siedzimy rowne 10 dni, z 2 posilkami. A bal... coz, ognisko wychodzi niedrogo. Wybaczcie zatem, ale z przyczyn czysto finansowych odpadamy. Wole jechac na dluzej za nieznacznie wieksza kwotke. Mile towarzystwo, towarzystwem... ale niestety u mnie ekonomia bierze gore, oczywiscie w sferach pozamotoryzacyjnych.

Ferrari-1
    Gość

Domyślnie

No i D...a Żona poinformowała mnie że niestety sylwka spędzi w pracy (na nocnym dyżurze), gdyż "2 ubiegłe lata spędziła w domu" - słowa przełożonej . Nie wiem czy dam radę coś wykombinować, ale na dzień dzisiejszy niestety mogę napisać że na 95 % odpadam z imprezy. <placz>

Fred
    Gość

Domyślnie

Szkoda slow. Ja mowilem ze nie mam mozliwosci nic zalatwic wiec prosze nie miec do mnie pretensji.

My z Kate tez sie wycofujemy. Szkoda bylo tylko czasu i telefonow :cry:

Prosze nie wysylac do mnie zaliczek

Użytkownik Maniak resoraków Avatar sołtys
    Mieszka w
    żywiec
    Auto
    147 1,9 jtd buda GTA.147GTA Q2,156 2.5V6 Q2 była, ,Giulietta QV,Mito QV,75 3.0 V6,Alfetta GTV

Domyślnie

witajcie. Pytałem dzis właścicielki hotelu i jutro ma dac odpowiedx czy cokolwiek będzie organizowane w sensie zabawy czyt. balu. Zastanowi się równiez co do ceny jesli wynajęlibysmy większosć noclegów i czy w ogóle wynajmie bo poiwiedziałem bez owijki ze towarzystwo chce sie zabawic ale kulturalnie. Proponowałbym imprezkę w najwiekszym z pokoi który znajduje sie na samej górze hotelu i miesci 10 osób.Łózka pod sciany i można cos działać. Pozdrawiam.
    147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
    147 GTA 3.2 Q2
    156 2.5 V6 Q2-była
    Giulietta QV
    Mito QV
    75 3.0 V6 QV
    ALFETTA GTV 116 1976
    ALFETTA GTV 116 1981

https://www.facebook.com/okrajnikgarage

Użytkownik Maniak resoraków Avatar House
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    Alfa Romeo Gtv 2.0 TS

Domyślnie

Słuchajcie!!!!!!!!!!!!!!! bardzo wazne.... Znalazlem miejscowke... Czarny dunajec, piekne miejsce 20 km od zakopca za to bardzo spokojnie i przyjemnie a co do warunkow to mniej wiecej tak: pokoj wielo osobowy z lazienka na korytarzu i z calym pakietem sylwestrowym na 4 dni za 340 zl od osoby a dla bardziej wymagajacych pokoj z 2 osobowy z lazienka i tv naprawde super 500zl od osoby wraz z pakietem
    jesli jestescie zainteresowani to adres: www.nakamiencu.pl i kontakt bezposredni do wlascicielki: 506 474 182 Pani Danuta) Powolajcie sie na "Pilota" ja niestety dzisiaj dzis po poludniu wyjezdzam na kilka dni bujac sie z 6-cio metrowym ladunkiem po polsce ale mamy do tygodnia czasu wiec prosze kogos bardziej kompetentnego ode mnie by sprobowal cos zorganizowac jesli uwazacie ze to ma sens 8) ja tam kiedys bylem i bardzo mi sie podobalo wiec mysle ze i wam sie spodoba... pozdrawiam a to moj kom: 501709981 i bardzo prosze kogokolwiek o jakies info o przebiegu sytuacji bo nie bede mial dostepu do neta...
    http://www.polskajazda.pl/Samochody/...omeo/GTV/32838

Alfy się psują... a niby z kobietami to nie ma problemów??????
    House