Napisał
Leeo147
ja tam nie chce oczerniać auta bo sam się w nim kochałem...hamulce brzytwa, trzyma się drogi jak ta lala...ale kłopotów co nie miara...może to są jakies drobnostki czasami ale cholernie irytujące...poza tym co wsiadałem do innych alf na zlotach to wszyscy mieli to samo...jak otwierałem drzwi to stuk ograniczników, jak odpalałem to zawsze jakis bląd wyskakiwał...i nie powiecie mi, że zawieszenie śmiga jak nowe bo na polskie warunki to auto jest w ogole nie przystosowane
- - - Updated - - -
aaaa i zapomniałem o najczęściej pojawiającym się problemie....Końcówka tłumika- rdzewieje szybciej niż rosną włosy na głowie....nie widziałem alfy z normalnym tłumikiem...zawsze przeżarty rudy jak marchewa
- - - Updated - - -
...zresztą na moim teraźniejszym forum jest kilka wpisów z problemami takimi jak jakaś gąbka w fotelu zła, jakiś tam problem z wózkiem dla dziecka, że się nie mieści...a reszta to jakis hydepark, zdjęcia naszych bryk itp itd....i tych stron jest ok 15....a tutaj 15 stron robi się w tydzień i to same usterki...to mówi samo za siebie...