Zobacz wyniki ankiety: Czy zamieniłbyś swoją alfę GTV na Fiata Barchettę?

Głosujących
2. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • TAK

0 0%
  • NIE

2 100.00%
Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1

Temat: Sześć!

Użytkownik Jestem NOWY - nie krzyczcie! Avatar bakerski
    Mieszka w
    Warszawa
    Auto
    Alfa Spider 2,0 TS 2001

Domyślnie Sześć!

Witam wszystkich!

To w zasadzie moje 2 powitanie, bo robiłem to kilka lat temu jeżdząć AR146. Jako że nie byłem zbyt aktywny na forum pomyślałem, że wypada się przypomnieć.

Moja miłość do "włoszczyzny" wybuchła ok. 1995 roku kiedy w jakimś czasopiśmie motoryzacyjnym zobaczyłem fiata coupe... oczywiście czerwonego.
    Ponad 15 lat później postanowiłem go kupić i niestety... płacz i zgrzytanie zębów Te, na które mnie było stać były tak zajeżdzone że szkoda gadać.
    Ostatecznie kupiłem...Barchettę Jestem więc posiadaczem niebieskiej Barchetty z 2001 roku, którą też wybierałem kilka miesięcy

Do rzeczy. Uwielbiam jeździć bez dachu, ale marzy mi się odrobina luksusu... przynajmniej w porównaniu do spartańskiej Barchetty W ten sposób zakochałem się w AR GTV i chyba pokonała Coupetkę.
    Plan jest więc taki żeby sobie z Wami pobyć, poczytać, a potem pożegnać się z Bareczką i przywitać z GTV. Po cichu liczę, że może trafi się jakiś ładny forumowy egzemplarz, a może ktoś zechce się zamienić na mojego fiacika? Barchetta jest SUPER, naprawdę. Ale moje drugie auto to głośna, służbowa fabia z 3 cylindrowym turbodieslem. Barchetta jest spartańska i...jeszcze głośniejsza niż Fabian
    Ja potrzebuję wreszcie jakiegoś normalnego auta

Pozdrawiam wszystkich!

Piotrek
    Ostatnio edytowane przez bakerski ; 16-02-2013 o 13:11 Powód: literówki

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia